Budapest 6 szobás új építésű ikerház eladóBudapest 6 szobás új építésű ikerház eladóBudapest 6 szobás új építésű ikerház eladóBudapest 6 szobás új építésű ikerház eladóBudapest 6 szobás új építésű ikerház eladóBudapest 6 szobás új építésű ikerház eladóBudapest 6 szobás új építésű ikerház eladóBudapest 6 szobás új építésű ikerház eladóBudapest 6 szobás új építésű ikerház eladóBudapest 6 szobás új építésű ikerház eladóBudapest 6 szobás új építésű ikerház eladóBudapest 6 szobás új építésű ikerház eladóBudapest 6 szobás új építésű ikerház eladóBudapest 6 szobás új építésű ikerház eladóBudapest 6 szobás új építésű ikerház eladóBudapest 6 szobás új építésű ikerház eladóBudapest 6 szobás új építésű ikerház eladóBudapest 6 szobás új építésű ikerház eladóBudapest 6 szobás új építésű ikerház eladóBudapest 6 szobás új építésű ikerház eladóBudapest 6 szobás új építésű ikerház eladóBudapest 6 szobás új építésű ikerház eladóBudapest 6 szobás új építésű ikerház eladóBudapest 6 szobás új építésű ikerház eladóBudapest 6 szobás új építésű ikerház eladó
Budapest 6 szobás új építésű ikerház eladó
299 000 000 Ft
1,5 M Ft/m2
 • 25 fotó
 • Térkép
Budapest 6 szobás új építésű ikerház eladó
Budapest 6 szobás új építésű ikerház eladó
299 M Ft
1,5 M Ft/m2
 • 25 fotó
 • Térkép
+36 70 672 1672
ReferensKovács Norbert
Telefonálok

Eladó ikerház
Budapest 6 szobás új építésű ikerház eladó

206 m2alapterület
6szoba
Új építésű
Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

INGATLAN HELYSZÍNE:
Budán, a XII. kerület egyik legrégebbi és legpatinásabb utcájában, Istenhegy és Svábhegy találkozásánál húzódó Diana utcában találjuk az ingatlant. A hegyvidéki, csendes kis utcában zavartalanul élhetnek a Budai életérzést kedvelők. Az ingatlan szomszédságában találunk több neves éttermet, cukrászdát és kávézót, valamint orvosi rendelőt és több magán klinikát. A közeli Szent Orbán térről gyorsan lejuthatunk a főbb Budai közlekedési csomópontokhoz, akár autóval, akár tömegközlekedéssel is. Gyermekes családok számára is ideális a könyék, ugyanis több neves iskola, a Britannica International School, a Jókai Mór általános és Német nemzetiségi, az Osztrák iskola, vagy a szomszédos sport általános iskola is csupán pár száz méteren belül elérhető, ugyanígy jó nevű nemzetközi óvoda is. A közelben ABC-t, pékséget, hentesüzletet is találunk, ahol lehetőség nyílik a mindennapi bevásárlásra. Sportolásra pedig a teniszt, futballt, kosárlabdát és pingpongot kedvelők találnak lehetőséget a legközelebb. Sétálni, futni, kirándulni, túrázni vagy akár a téli sportokat gyakorolni is kiváló célpont lehet a közeli Normafa.

HÁZ JELLEMZŐI:
Modern, MINIMÁL stílusú, 2 szintes ÚJÉPÍTÉSŰ ikerház, remek környezetben! A két iker ingatlan egymás mellé épül dupla rétegű 100% hanggátló téglával és légréssel elválasztva, egy sík telekre, teljesen elszeparálva egymástól, mintha önálló családi ház lenne! A lakáshoz 450 nm saját telekrész fog tartozni, amit tereprendezés után, parkosítva fognak átadni. A nagy előkert és az intim hátsó kert egyszerre tud egy hangulatos pihenőhely lenni a szülőknek és izgalmas kalandpark a gyerekeknek. A téglaépítésű passzív és okos házat kiváló anyagokból építik, gondosan figyelve a magas minőségre (okostégla, 15cm-es grafit hőszigetelés) és megbízhatóságra (legmodernebb gépészet). Az ingatlannak kiváló szigetelése, 3 rétegű, 5 kamrás REHAU fa-alumínium ablakai és megújuló hőszivattyús fűtése lesz, padló és plafon hűtő-fűtő rendszerrel, zöld áram visszatöltéssel, amik együttesen biztosítani fogják az INGYENES fenntartási költségeket. Gondosan megtervezett kiváló elosztás a legmodernebb igényeknek is megfelel, amit egy család támaszthat. Lent nappali, vendégszoba, vendég fürdő, nagy terasz, fent 3 háló, két fürdővel, gardróbbal és erkéllyel. A családosok igénybe tudják venni a kedvező állami támogatást is. Fizetési ütemezés megegyezés szerint több lépcsőben és mindig a már elkészült ütemek fizetendők. Érdeklődés esetén a részletes műszaki tartalom megtekinthető, illetve egyeztetve akár bővíthető is.

MÉRETEK:
Telek mérete: 450 nm
Ház teljes mérete: 180 nm + 26 nm terasz

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
PASSZÍVHÁZ napkollektorral és hűszivattyús fűtéssel! A ház plafon hűtés-fűtését és padlófűtését egy megbízható és gazdaságos hűszivattyú látja el. Az ingatlanban minden műszaki megoldás és gépészet igény szerint ráköthető az OKOSOTTHON rendszerre, így a teljes árnyékolás technika, a videós kaputelefon, riasztórendszer, légcserélő rendszer és persze a hűtő-fűtő rendszer, vagy akár a komplett hang és média technika távvezérlehető lesz a telefonjáról. A beépítésre kerülő burkolatokat és a szanitereket az új tulajdonos igényeihez igazítva szerelik be.

PARKOLÁS és TÁROLÓ:
A ház alatti pinceszinten 2 állásos fűtött mélygarázs kerül kialakításra. A lejáró fűtött így a leállás télen is gondtalan. A pinceszinten tágas mosókonyha és gépészeti helység mellett több tárolási lehetőség is biztosított. Továbbá a házban is rengeteg tárolási lehetőség van, illetve gardrób szoba is ki lesz alakítva.

Irányár: 299 MFt + AJÁNDÉK KONYHABÚTOR BEÉPÍTVE

Tudta Ön, hogy a kulcsrakész lakás sajnos nem jelenti azt, hogy költözhető is az ingatlan? Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt újépítésű ingatlanok saját részre, vagy kiadásra történő felkészítésével kapcsolatban. Lakberendező és belsőépítész tervezőink megvalósítják álmai otthonát, szakembereink pedig gyorsan és precízen elvégzik a még szükséges munkálatokat. Velünk pik-pak beköltözhet új lakásába, vagy akár hónapokkal korábban megkezdheti a kiadást mint mások! Bízza ingatlanügyeit a BudaPrimera!

Köszönöm, hogy megtekintette a hirdetést. További információkért és az ingatlan személyes megtekintésével kapcsolatban kérem, keressen telefonon!

  Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
  © 2021