Beloiannisz, cím nincs megadvaBeloiannisz, cím nincs megadvaBeloiannisz, cím nincs megadvaBeloiannisz, cím nincs megadvaBeloiannisz, cím nincs megadvaBeloiannisz, cím nincs megadvaBeloiannisz, cím nincs megadvaBeloiannisz, cím nincs megadvaBeloiannisz, cím nincs megadvaBeloiannisz, cím nincs megadvaBeloiannisz, cím nincs megadvaBeloiannisz, cím nincs megadva
Beloiannisz, cím nincs megadva
62 105 000 Ft
739,3 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Beloiannisz, cím nincs megadva
Beloiannisz, cím nincs megadva
62,1 M Ft
739,3 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 30 768 0145
ReferensParagi Anikó
Telefonálok

Eladó ikerház
Beloiannisz, cím nincs megadva

84 m2alapterület
3szoba
Új építésű
489 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

ZÖLD OTTHON Lakáshitel, CSOK, Babaváró mindez igénybe vehető ennél az ingatlannál!

Budapesttől alig fél órára, Fejér megyében, BELOIANNISZ egyik csendes zsákutcájában ELADÓ egy ÚJ ÉPÍTÉSŰ, modern, letisztult formavilágú, alacsony fenntartási költségű ECO készház ikerház fele. A házrészek csak a tároló helyiségekkel kapcsolódnak egymáshoz. Beköltözés a szerződéskötéstől számítva 6 hónapon belül.

Az eladásra kínált "D" ingatlanban egy előszoba, egy világos, nagy amerikai konyhás nappali (34,41 nm), kamra, 3 szoba, közlekedő, egy fürdőszoba WC-vel és egy külön WC lett betervezve. A terv a vevő igényének megfelelően minimálisan változtatható. A ház nettó alapterülete: 78,42 nm+ tároló: 6,31 nm+ terasz: 36,11 nm+ gépkocsi beálló: 21,60 nm. A házhoz tartozó telekterület kb. 489 nm.

Az épület főbb műszaki paraméterei:
A külső határoló falszerkezetek 170 mm vastagságú ÉMI minősített SIP panelből 80×140-mm-es fa bordaváz rendszerrel, a belső válasz- és merevítőfalak 10cm-es bordaváz szerkezete kőzetgyapot szigeteléssel, gipszkarton borítással készülnek.
A homlokzati vékonyvakolat rendszer Baumit UniPrimer + SilikonTop, a lábazati vakolat rendszer Baumit UniPrimer + MosaikTop, a vevő választhat a megadott színekből.
A tetőnél az alábbi cseréptípusok közül lehet választani: Tondach Bolero XXL FusionColor Terrabarna; Tondach Rumba FusionColor Terrakotta; Bramac Tetcura Novo Antracit; Bramac Reviva Novo Téglavörös.
A homlokzati nyílászárók háromrétegű üvegezéssel ellátott, fehér színű Gealan műanyag nyílászárók, opcionálisan választható színes műanyag vagy fa nyílászáróval is.
Katalógusból választható a bejárati ajtó ill. a belső ajtók (beszerelve max. bruttó 85.000 Ft/db)
A gépészeti alapszerelés padlófűtésből, levegő-víz hőszivattyúból, 1db magasfali fan-coil (hűtés), 1db hővisszanyerős helyiségszellőztetőből és 1db páraérzékelős fürdőszobai ventilátorból áll.
A gépészeti szerelvényezésnél a fürdőszobai szaniterek max. bruttó 500.000 Ft-ig, a WC szaniterek max. bruttó 100.000 Ft-ig választhatóak.

Az ingatlan megvásárlásához felvehető a ZÖLD OTTHON Lakáshitel, a CSOK, a Babaváró és további kedvezmények igényelhetőek. Az ügyintézésben segítünk, kérje ingyenes mobilbankár szolgálatunkat! Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Bővebb információért, illetve a megtekintéssel kapcsolatban kérem, hívjon bizalommal!

Referenciaszám: M203973

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024