Vác eladó házrész a Kossuth Lajos utcábanVác eladó házrész a Kossuth Lajos utcábanVác eladó házrész a Kossuth Lajos utcábanVác eladó házrész a Kossuth Lajos utcábanVác eladó házrész a Kossuth Lajos utcábanVác eladó házrész a Kossuth Lajos utcábanVác eladó házrész a Kossuth Lajos utcábanVác eladó házrész a Kossuth Lajos utcábanVác eladó házrész a Kossuth Lajos utcábanVác eladó házrész a Kossuth Lajos utcábanVác eladó házrész a Kossuth Lajos utcábanVác eladó házrész a Kossuth Lajos utcábanVác eladó házrész a Kossuth Lajos utcábanVác eladó házrész a Kossuth Lajos utcábanVác eladó házrész a Kossuth Lajos utcábanVác eladó házrész a Kossuth Lajos utcábanVác eladó házrész a Kossuth Lajos utcábanVác eladó házrész a Kossuth Lajos utcábanVác eladó házrész a Kossuth Lajos utcábanVác eladó házrész a Kossuth Lajos utcábanVác eladó házrész a Kossuth Lajos utcábanVác eladó házrész a Kossuth Lajos utcábanVác eladó házrész a Kossuth Lajos utcábanVác eladó házrész a Kossuth Lajos utcában
Vác eladó házrész a Kossuth Lajos utcában
85 000 000 Ft
615,9 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
Vác eladó házrész a Kossuth Lajos utcában
Vác eladó házrész a Kossuth Lajos utcában
85 M Ft
615,9 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
+36 30 820 1418
ReferensVajda Lívia
Telefonálok

Eladó házrész
Vác eladó házrész a Kossuth Lajos utcában

138 m2alapterület
4szoba
állapotú
432 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó házrész leírása Jelentem a hirdetést

Eladóvá vált Vác történelmi belvárosában, csendes kisforgalmú utcában egy 4 szobás, összesen 138 m2-es, nagypolgári házrész.

A ház homlokzata műemlék jellegű, patinás külsőt adva az épületnek.


Az épület a századforduló elején épült, nagyméretű téglából. Jelenleg két külön bejáratú lakrész került kialakításra. Az utcafronti lakóegység egy szoba, konyha, fürdőszoba elrendezésű, melynek a felújítása megkezdődött, befejezése az új tulajdonos feladata lesz. A hátsó lakész pár évvel ezelőtt teljes körű felújításon esett át.
Nyílászárói hőszigetelt üveggel ellátott fa szerkezetűek. A villany, és a vízvezetékek cserélve lettek.
A fűtésről kondenzációs gázkazán, a meleg víz előállításról részben villanybojler, részben pedig a kazán gondoskodik. A hő leadás a padlón, valamint radiátorokon keresztül történik.
A burkolatok a szobákban szép állapotú fa parketta, a fürdőszobában, a konyhában, valamint a közlekedőkben járólap került lehelyezésre.
Belmagassága 3 méter feletti, így akár galériázható.
Nyugati fekvésének köszönhetően nagyon világos lakás.
A ház alatt egy rendkívüli méretű 120 m2-es pince található, valamint rendelkezésre áll egy kizárólagos használatú tárolóhelyiség.

A házrész egy közös udvarrészen keresztül közelíthető meg. A udvarban ezen kívül még 1 lakás van. Egy helyrajzi számon vannak nyilvántartva, a tulajon viszonyokat ügyvédi használati megosztással rendezték.

Az udvar térkővel burkolt, körbenapozott, így lehetőséget biztosít egy kis kikapcsolódáshoz.

Ideális választás lehet két generációnak, vagy egy nagyobb családnak.

Gépjárművel parkolni a ház előtt közterületen lehetséges.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024