Leányfalu 2 szobás házrész eladóLeányfalu 2 szobás házrész eladóLeányfalu 2 szobás házrész eladóLeányfalu 2 szobás házrész eladóLeányfalu 2 szobás házrész eladóLeányfalu 2 szobás házrész eladóLeányfalu 2 szobás házrész eladóLeányfalu 2 szobás házrész eladóLeányfalu 2 szobás házrész eladóLeányfalu 2 szobás házrész eladóLeányfalu 2 szobás házrész eladó
Leányfalu 2 szobás házrész eladó
42 000 000 Ft
608,7 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Leányfalu 2 szobás házrész eladó
Leányfalu 2 szobás házrész eladó
42 M Ft
608,7 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 30 495 3819
ReferensTak
Telefonálok

Eladó házrész
Leányfalu 2 szobás házrész eladó

69 m2alapterület
2szoba
állapotú
302 m2telekméret
Az eladó házrész leírása Jelentem a hirdetést

Leányfalui 69nm-es házrész eladó gyönyörű zöld környezetben!

Leányfalu hegy felőli részén, közel a strandhoz és városközponthoz eladó nettó 69nm-es házrész 302nm-es kerttel. Az ingatlan egy nagyobb családi ház jogilag is leválasztott része. Az ingatlan gépészetileg felújított, belső két szintes. A földszinten étkező, konyha, fürdőszoba és egy 22nm-es szoba található, valamint feljáró az emeletre, ahol egy szoba és zuhanyzós fürdő alakítottak ki. Panorámás kilátása és egyedi hangulata van az emeleti résznek, mely tovább bővíthető igény szerint, tető ez esetben cserélendő. Fűtése inverteres klímával történik. DNY-i fekvésének köszönhetően kellemesen benapozott, szép világos terekkel rendelkezik. Nyílt gépkocsi beállóval és szép ősfás kerttel rendelkezik. Az ingatlan tehermentes.
M247662
Az OTP Bank az ingatlan megvételét szükség, igény esetén kedvezményes céges és lakossági lízing- hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja .Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

    Hirdetés

    Környék bemutatása
    © 2024