Eladó házrész Dunakeszi a Kölcsey utcában, 2+2 szobásEladó házrész Dunakeszi a Kölcsey utcában, 2+2 szobásEladó házrész Dunakeszi a Kölcsey utcában, 2+2 szobásEladó házrész Dunakeszi a Kölcsey utcában, 2+2 szobásEladó házrész Dunakeszi a Kölcsey utcában, 2+2 szobásEladó házrész Dunakeszi a Kölcsey utcában, 2+2 szobásEladó házrész Dunakeszi a Kölcsey utcában, 2+2 szobásEladó házrész Dunakeszi a Kölcsey utcában, 2+2 szobásEladó házrész Dunakeszi a Kölcsey utcában, 2+2 szobásEladó házrész Dunakeszi a Kölcsey utcában, 2+2 szobásEladó házrész Dunakeszi a Kölcsey utcában, 2+2 szobásEladó házrész Dunakeszi a Kölcsey utcában, 2+2 szobásEladó házrész Dunakeszi a Kölcsey utcában, 2+2 szobásEladó házrész Dunakeszi a Kölcsey utcában, 2+2 szobásEladó házrész Dunakeszi a Kölcsey utcában, 2+2 szobásEladó házrész Dunakeszi a Kölcsey utcában, 2+2 szobásEladó házrész Dunakeszi a Kölcsey utcában, 2+2 szobásEladó házrész Dunakeszi a Kölcsey utcában, 2+2 szobásEladó házrész Dunakeszi a Kölcsey utcában, 2+2 szobásEladó házrész Dunakeszi a Kölcsey utcában, 2+2 szobásEladó házrész Dunakeszi a Kölcsey utcában, 2+2 szobás
Eladó házrész Dunakeszi a Kölcsey utcában, 2+2 szobás
56 400 000 Ft
696,3 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Eladó házrész Dunakeszi a Kölcsey utcában, 2+2 szobás
Eladó házrész Dunakeszi a Kölcsey utcában, 2+2 szobás
56,4 M Ft
696,3 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 70 953 4335
ReferensHajnák Erzsébet
Telefonálok

Eladó házrész
Eladó házrész Dunakeszi a Kölcsey utcában, 2+2 szobás

81 m2alapterület
2 és 2 fél szoba
Újszerű állapotú
100 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó házrész leírása Jelentem a hirdetést

Dunakeszin eladó; csendes, egyirányú utcában egy rendkívüli elhelyezkedésű, tégla építésű, felújított házrész.

A vasútállomáshoz közel, de mégis kellő távolságban található a két utcából is nyíló, ügyvéd által jegyzett használati megosztással - így rendezett tulajdonviszonyokkal bíró telek, melyen 3 teljesen különálló házrész lett kialakítva.
A 160 nm-es telekrészen, saját - kizárólagos használatú kerttel rendelkező - földszintes, 80nm-es, 2+2 félszobás házrész 2022-ben lett teljesen felújítva.

A házrészhez saját utcafront tartozik, külön kapubejáróval. A parkolás a térkövezett kertben, illetve a kapu előtt is megoldható. Apróbb munkálatok befejezése után a ház szinte azonnal költözhető!

A fűtés és a melegvíz ellátását kondenzációs gázkazán biztosítja, a szobákban lévő radiátorokon keresztüli hőleadással. A műanyag ablakok hőszigeteltek.
Az utca elején Volánbusz megálló is található, de a dunakeszi vasútállomás is 5-10 perc távolságra helyezkedik el, ahonnan a Nyugati pályaudvar 25 perc alatt elérhető.
Az ingatlantól gyalog 5-10 percre számos bevásárlási lehetőség (közért, pékség), posta, új kormányablak, gyógyszertár, általános iskola, óvoda megtalálható.

Az ingatlan per-, és tehermentes.

Az ingatlanoknak mérete és ára van.
Az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen! - ezért az érdeklődéstől a szerződéskötésig végig kísérjük Önt az ingatlan adásvételének folyamán, hogy anyagi, jogi és érzelmi biztonságban érezze magát!


Teljes körű hitel- és biztosítási ügyintézéssel, kedvezményes ügyvédi munkadíjjal állunk szíves rendelkezésükre. A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek, további információért, illetve időpont egyeztetéssel kapcsolatban keressenek bizalommal!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024