Budapest 6+1 szobás házrész eladó, RézmálonBudapest 6+1 szobás házrész eladó, RézmálonBudapest 6+1 szobás házrész eladó, RézmálonBudapest 6+1 szobás házrész eladó, RézmálonBudapest 6+1 szobás házrész eladó, RézmálonBudapest 6+1 szobás házrész eladó, RézmálonBudapest 6+1 szobás házrész eladó, RézmálonBudapest 6+1 szobás házrész eladó, RézmálonBudapest 6+1 szobás házrész eladó, RézmálonBudapest 6+1 szobás házrész eladó, RézmálonBudapest 6+1 szobás házrész eladó, RézmálonBudapest 6+1 szobás házrész eladó, RézmálonBudapest 6+1 szobás házrész eladó, RézmálonBudapest 6+1 szobás házrész eladó, RézmálonBudapest 6+1 szobás házrész eladó, RézmálonBudapest 6+1 szobás házrész eladó, RézmálonBudapest 6+1 szobás házrész eladó, RézmálonBudapest 6+1 szobás házrész eladó, RézmálonBudapest 6+1 szobás házrész eladó, RézmálonBudapest 6+1 szobás házrész eladó, RézmálonBudapest 6+1 szobás házrész eladó, RézmálonBudapest 6+1 szobás házrész eladó, RézmálonBudapest 6+1 szobás házrész eladó, RézmálonBudapest 6+1 szobás házrész eladó, RézmálonBudapest 6+1 szobás házrész eladó, RézmálonBudapest 6+1 szobás házrész eladó, Rézmálon
Budapest 6+1 szobás házrész eladó, Rézmálon
227 000 000 Ft
886,7 E Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
Budapest 6+1 szobás házrész eladó, Rézmálon
Budapest 6+1 szobás házrész eladó, Rézmálon
227 M Ft
886,7 E Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
+36 30 207 2111
ReferensMoldván Erika
Telefonálok

Eladó házrész
Budapest 6+1 szobás házrész eladó, Rézmálon

256 m2alapterület
6 és fél szoba
Felújított állapotú
500 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó házrész leírása Jelentem a hirdetést

MPOZÁNS INGATLAN – LUXUS LOKÁCIÓ – FELEMELŐ ÉLETÉRZÉS

A II. kerületben, Rózsadomb törökvészi részén eladó egy nagyon jó állapotú 4 szintes, 7 egész szobával rendelkező, 256 nm-es házrész. Az első és második emeleten nagy méretű 13,8 és 8 nm-es erkélyek kerültek kialakításra, ahonnan megcsodálhatjuk a lélegzetelállító panorámát, igazi luxus életérzést nyújtva.

A földszinten 2 szoba és egy fürdő kapott helyet. Az első emeleten nagy méretű nappali, egy gépesített konyha és egy impozáns erkély is található. A második emeleten található 3 szoba, egy fürdő és a második, még jobb kilátást nyújtó erkély. A legfelső tetőtéri emeleten egy nagy szobát használhatunk és itt található a lakás 3. fürdőszobája is.

A ház elhelyezkedéséből adódóan kifejezetten intim hangulatú. Nem szükséges a függőny használata sem , egyik épületből sem látni be kifejezetten az ingatlanba.

Az ingatlan egy 1985-ben téglából épült 1490 nm-es lakóház házrészeként működik. Már folyamatban van a ház társasházzá alakulása.
A házrész a gyakorlatban teljesen különállóan működik.
Az ingatlanba 2 darab saját bejáraton keresztül juthatunk be.
A fűtést és a melegvizet saját kondenzációs kazán és bojler szolgáltatják.
Az alsó szint kivételével minden emelet klimatizált.
A lakáshoz tartozik még egy kizárólagos használatú kertrész és 2db külön megvásárolandó garázs (5 millió Ft/db).

Az ingatlan a 4 szintnek és a modern kialakításnak köszönhetően akár 3 generáció együttélését is lehetővé teszi. A tetőtéri szinten akár egy amerikai konyhás nappali kialakítására is lehetőség van.

A közelben több iskola és bolt (pl. Lidl) is található.

Az ingatlan tökéletes választás nagyobb családoknak, befektetőknek és mindenkinek akinek fontos az fennséges hangulatú otthon.

Keressen bizalommal!

  • gáz (cirko)

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021