Zsámbok 3 szobás családi ház eladóZsámbok 3 szobás családi ház eladóZsámbok 3 szobás családi ház eladóZsámbok 3 szobás családi ház eladóZsámbok 3 szobás családi ház eladóZsámbok 3 szobás családi ház eladóZsámbok 3 szobás családi ház eladóZsámbok 3 szobás családi ház eladóZsámbok 3 szobás családi ház eladóZsámbok 3 szobás családi ház eladóZsámbok 3 szobás családi ház eladóZsámbok 3 szobás családi ház eladóZsámbok 3 szobás családi ház eladóZsámbok 3 szobás családi ház eladóZsámbok 3 szobás családi ház eladóZsámbok 3 szobás családi ház eladó
Zsámbok 3 szobás családi ház eladó
29 100 000 Ft
277,1 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Zsámbok 3 szobás családi ház eladó
Zsámbok 3 szobás családi ház eladó
29,1 M Ft
277,1 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 20 332 2017
ReferensKis Katalin
Telefonálok

Eladó családi ház
Zsámbok 3 szobás családi ház eladó

105 m2alapterület
3szoba
állapotú
879 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Pest vármegye, Zsámbok, 105 nm-es családi ház eladó. Az épület vegyes falazatú, az első, vályog rész lassan 100 éves, 1927-ben épült, kiváló állaga mutatja azt, hogy miért esküsznek máig is olyan sokan erre az építési módra, a szerkezet ma is gyönyörű, megkímélt állapotú.

Az öreg házhoz később egy tégla falazatú rész került hozzáépítésre, majd később egy - szintén tégla - melléképület. Az épület lakóház besorolású, de iparengedéllyel rendelkezik, korábban iparcikk-kereskedés volt. A helyiségek is ennek megfelelően kerültek kialakításra, üzlethelyiség és raktár is van, ezek kívülről és a házból is megközelthetők. Hátrébb két lakóegység található, az egyik ebben az épületben, a másik a szintén jó állapotú melléképületben. A főépületben összesen 4 szoba, egy fürdő és egy külön WC található. A 47 nm-es melléképületben két teljes és egy fél szoba van, lakhatásra alkalmas, a víz és a csatorna ugyan nincs bevezetve az épületbe, de az épületig ki van építve, így könnyen alakíthatja az új tulajdonos az igényeinek megfelelően.

A szobák dél-délnyugatra néznek, a nagy ablakoknak köszönhetően jó időben állandó napsütés ragyogja be őket. A fűtésről radiátorok gondoskodnak, melyeket egy gázcirkó lát el. A padlástér beépíthető, az ácsszerkezet erős, száraz, a ház 2006-os felújításakor a tetőszerkezetet is megcsinálták.

Ez a ház volt a település vasboltja így ha Ön üzletet nyitna, az ismertség már adott, csak újra meg kell tölteni élettel ezeket a falakat. Ha a családjának keres otthont, itt nagy, tágas tereket, és két külön bejáratú lakrészt talál, gyönyörű, zöld kerttel, és egy szintén lakható tip-top melléképülettel.

Ez a sokoldalú ház a település közkedvelt utcájában helyezkedik el. A közelben található a központ, posta, üzletek, patika, iskola, ugyanakkor az áthaladó főúttól beljebb van, így a forgalom zaja már nem hallatszik be.

A ház közel 900 négyzetméteres telken helyezkedik el, rajta gyümölcsfák, rózsalugas, amelyek varázslatos vidéki légkört biztosítanak, de a kezelhető méret miatt azoknak is ideális, akik tényleg csak a szabadidő kellemes eltöltésére használnák az udvart.

Ne habozzon megtekinteni ezt a remek családi otthont. Keressen most, és győződjön meg a saját szemével is erről a ritkaságról!

Az ingatlan megvásárlását kedvezményes OTP hiteleinkkel támogatjuk, igényeljen CSOK Pluszt, Babaváró hitelt, vagy lakáshitel termékeinket! Hívjon bizalommal!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024