Családi ház eladó Zalaegerszeg, 190 négyzetméteresCsaládi ház eladó Zalaegerszeg, 190 négyzetméteresCsaládi ház eladó Zalaegerszeg, 190 négyzetméteresCsaládi ház eladó Zalaegerszeg, 190 négyzetméteresCsaládi ház eladó Zalaegerszeg, 190 négyzetméteresCsaládi ház eladó Zalaegerszeg, 190 négyzetméteresCsaládi ház eladó Zalaegerszeg, 190 négyzetméteresCsaládi ház eladó Zalaegerszeg, 190 négyzetméteresCsaládi ház eladó Zalaegerszeg, 190 négyzetméteresCsaládi ház eladó Zalaegerszeg, 190 négyzetméteresCsaládi ház eladó Zalaegerszeg, 190 négyzetméteresCsaládi ház eladó Zalaegerszeg, 190 négyzetméteresCsaládi ház eladó Zalaegerszeg, 190 négyzetméteresCsaládi ház eladó Zalaegerszeg, 190 négyzetméteresCsaládi ház eladó Zalaegerszeg, 190 négyzetméteresCsaládi ház eladó Zalaegerszeg, 190 négyzetméteresCsaládi ház eladó Zalaegerszeg, 190 négyzetméteresCsaládi ház eladó Zalaegerszeg, 190 négyzetméteresCsaládi ház eladó Zalaegerszeg, 190 négyzetméteresCsaládi ház eladó Zalaegerszeg, 190 négyzetméteresCsaládi ház eladó Zalaegerszeg, 190 négyzetméteresCsaládi ház eladó Zalaegerszeg, 190 négyzetméteres
Családi ház eladó Zalaegerszeg, 190 négyzetméteres
169 900 000 Ft
894,2 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
Családi ház eladó Zalaegerszeg, 190 négyzetméteres
Családi ház eladó Zalaegerszeg, 190 négyzetméteres
169,9 M Ft
894,2 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
+36 70 412 5336
ReferensNikitscher-Rigó Diána
Telefonálok

Eladó családi ház
Családi ház eladó Zalaegerszeg, 190 négyzetméteres

190 m2alapterület
5szoba
525 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Két ingatlan egyben eladó, kimagaslóan jó elhelyezkedéssel!

I. INGATLAN: 2 generációs újabb építésű, tégla, 190 négyzetméteres, két szintes családi ház, mely magában foglal 3 hatalmas hálószobát, 2 nappali-konyhát, és tágas tereket. Az otthon melegéről a gáz- és vegyestüzelésű kazán gondoskodik, így a modern kényelem és a hagyományos meleg találkozik. A földszinten találunk egy hatalmas, világos, szép burkolatokkal ellátott nappali-konyha-étkezőt, és egy nagy méretű hálószobát. A nappaliból masszív kényelmes lépcsőn jutunk fel az emeletre, ahol a világos, tágas nappali-konyha fogad minket. Innen nyílik két 20 nm-nél nagyobb hálószoba, a fürdőszoba, és külön a WC.

II. INGATLAN: Egy 81 nm-es jól megépített, szerkezetileg kifogástalan állapotú Kádár-kocka ház, mely kiváló lehetőséget kínál az összeköltöző családoknak vagy az otthon és munka egyesítésére. A ház alatt száraz, nagy pince található, ahol a vegyestüzelésű kazán fűti mindkét ingatlant. A házban a felújítási munkálatok elkezdődtek, de így is lakható állapotú. Világos nagy szobákkal, és sok lehetőséget kínáló adottságokkal rendelkezik az ingatlan.

Teremtse meg álmai otthonát és munkahelyét egyaránt!

A két ingatlan, akár 3 lakássá is alakítható, hiszen minden meg van ahhoz, hogy kényelemesen külön de mégis egymás közelében élhessen a család.
A házak egy könnyen karbantartható 525 nm-es területen fekszenek, közel buszmegálló, iskola, óvoda, éttermek, bolt.

Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon, több kép is segíti Önt a választásban!
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024