Zalaegerszegi családi ház eladó, 200 négyzetméteres, 6+1 szobásZalaegerszegi családi ház eladó, 200 négyzetméteres, 6+1 szobásZalaegerszegi családi ház eladó, 200 négyzetméteres, 6+1 szobásZalaegerszegi családi ház eladó, 200 négyzetméteres, 6+1 szobásZalaegerszegi családi ház eladó, 200 négyzetméteres, 6+1 szobásZalaegerszegi családi ház eladó, 200 négyzetméteres, 6+1 szobásZalaegerszegi családi ház eladó, 200 négyzetméteres, 6+1 szobásZalaegerszegi családi ház eladó, 200 négyzetméteres, 6+1 szobásZalaegerszegi családi ház eladó, 200 négyzetméteres, 6+1 szobásZalaegerszegi családi ház eladó, 200 négyzetméteres, 6+1 szobásZalaegerszegi családi ház eladó, 200 négyzetméteres, 6+1 szobásZalaegerszegi családi ház eladó, 200 négyzetméteres, 6+1 szobásZalaegerszegi családi ház eladó, 200 négyzetméteres, 6+1 szobásZalaegerszegi családi ház eladó, 200 négyzetméteres, 6+1 szobásZalaegerszegi családi ház eladó, 200 négyzetméteres, 6+1 szobásZalaegerszegi családi ház eladó, 200 négyzetméteres, 6+1 szobásZalaegerszegi családi ház eladó, 200 négyzetméteres, 6+1 szobás
Zalaegerszegi családi ház eladó, 200 négyzetméteres, 6+1 szobás
89 999 999 Ft
450 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Zalaegerszegi családi ház eladó, 200 négyzetméteres, 6+1 szobás
Zalaegerszegi családi ház eladó, 200 négyzetméteres, 6+1 szobás
90 M Ft
450 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 20 461 9075
ReferensBerki M
Telefonálok

Eladó családi ház
Zalaegerszegi családi ház eladó, 200 négyzetméteres, 6+1 szobás

200 m2alapterület
6 és fél szoba
állapotú
752 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Zalaegerszeg népszerű városrészében, Andráshidán eladó, ez a különleges eltolt félemeletes formában tervezett és kivitelezett 200 m²-es nappali + 5 szobás családi ház, amely egy sík 752 m²-es parkosított, térkövezett területen fekszik.

Az előszobából lépve egy meghitt hangulatú nappaliba érkezünk, ahol egy kandalló adja a meleget és a hangulatot. A konyha és az étkező tér pedig tökéletes helyszínt nyújt a közös étkezésekhez és baráti összejövetelekhez. Így ez az elrendezés otthonos és barátságos légkört teremt.
Az ingatlanban 5 tágas szoba található, melyek közül 2 fürdőszobával és toalettel felszerelt. Az alagsorban található egy elektromos kapuval ellátott garázs és egy külön bejáratú szoba, amely tökéletes lehet vendégszoba vagy akár iroda céljára is. Ez a kényelmes elrendezés sok lehetőséget kínál a lakók számára, és rugalmasan alkalmazkodik az igényekhez.

A házat 1985-ben építették, később pedig egy külön lakrésszel bővítették, hogy helyet biztosítsanak még 2 szobának, konyhának, fürdőszobának, valamint még egy garázsnak és egy szerszámos kamrának is. Ez a bővítés további kényelmet és funkcionalitást biztosít az ingatlan számára, kiegészítve az eredeti házat.

A házban központi fűtés működik, amelyhez egy vegyestüzelésű kazán is tartozik, ami hatékony és gazdaságos megoldást nyújt. Emellett a nappaliban található kandalló is hozzájárul a meghitt hangulathoz és az extra fűtéshez. A víz és villanyfogyasztás egyedi óra szerint mérhető, így minden lakó csak a saját fogyasztásáért fizet. A ház kívülről szigetelt, ami segít fenntartani a megfelelő hőmérsékletet és csökkenti a fűtési költségeket. A ház nyílászárói részben hőszigetelt fa részben pedig szintén hőszigetelt műanyag. Mindez hozzájárul az ingatlan hosszútávú fenntarthatóságához és energiahatékonyságához.

Az ingatlan kiváló lokációja még vonzóbbá teszik az ajánlatot. A jó elhelyezkedésnek köszönhetően, minden a közelben megtalálható, amely a kényelmes életvitelhez szükséges (óvoda, iskola, buszmegálló, gyógyszertár, élelemiszerbolt stb.). Még inkább növeli az értékét és a vonzerejét, hogy a Gébárti- tó és az Aquacity Vízicsúzda és Élménypark az ingatlan közelében helyezkedik el.

Ajánlom azoknak a családoknak, akik egy tágasabb otthont keresnek, illetve akár vendégháznak is kiváló lehetőség, ha valaki az ingatlan nyújtotta lehetőséget kihasználja.

Hívjon a további részletekért, megtekintését! Készséggel állok rendelkezésre valamennyi kérdésben az ingatlan vásárlással valamint a CSOK és hitelfelvételi lehetőségekkel kapcsolatban is!

Az ingatlanban otthon!
Myhome

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024