Eladó családi ház Zalaegerszeg, 6 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 6 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 6 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 6 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 6 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 6 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 6 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 6 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 6 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 6 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 6 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 6 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 6 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 6 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 6 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 6 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 6 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 6 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 6 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 6 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 6 szobás
Eladó családi ház Zalaegerszeg, 6 szobás
75 000 000 Ft
652,2 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Zalaegerszeg, 6 szobás
Eladó családi ház Zalaegerszeg, 6 szobás
75 M Ft
652,2 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 30 227 6446
ReferensKontler Patr
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház Zalaegerszeg, 6 szobás

115 m2alapterület
6szoba
állapotú
1519 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Zalaegerszegen a Becsali városrészben vált eladóvá egy téglaépítésű, takaros 4 szobás, 1992-ben épült családi ház.
Szeretettel ajánlom mindazoknak, akik a nyugalmat és a békét keresik de mindezt a város biztonságot adó közelségében.
1992-ben épült ingatlanban, egy szinten van a lakótér, ami 115 m2, alatta van a közel 100 m2-es pincerész, ahol a garázs mellett egy kis garzonlakás is megtalálható.

A tágas lakóterekkel rendelkező, otthonos házban, világos és barátságos nappali, konyha- étkező + spejz, három (3) hálószoba, egy tusolós és egy fürdőkáddal ellátott fürdőszoba is van.
Az ingatlan fűtése központi gázfűtéssel történik, radiátoros hőleadással. Mindenhol természetes kétrétegű fa nyílászárókat találunk, amelyek redőnnyel vannak ellátva.
A téglaépítésű ingatlan betonfödémes, így a padlástér beépíthető és bővíthető. A ház tetejét szép és egységes cseréptető fedi.
A telek 1519 m2, szépen rendben van tartva, sok gyümölcsfa található rajta. A környék csendes és nyugodt, a szomszédok barátságosak és megbízhatóak.
A tágas pinceszint akár helyet adhat egy saját vállalkozáshoz is.

Az ingatlan minden értelemben ideális nagyságú, kényelmes otthon érzését adja és mindennek egy szép zöld, gyümölcsfákkal gazdagon beültetett udvar ad keretet.

Ha a hirdetésem felkeltette a figyelmét akkor kérem hívjon telefonon és ne feledje vevőink részére minden szolgáltatásunk INGYENES. Hitel és CSOK ügyintézés itt az irodánkban egy helyen pénzügyi szakértő kollégánkkal.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024