Eladó családi ház Zalaegerszeg, 4 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 4 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 4 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 4 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 4 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 4 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 4 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 4 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 4 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 4 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 4 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 4 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 4 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 4 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 4 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 4 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 4 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 4 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 4 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 4 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 4 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 4 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 4 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 4 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 4 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 4 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 4 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 4 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 4 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 4 szobásEladó családi ház Zalaegerszeg, 4 szobás
Eladó családi ház Zalaegerszeg, 4 szobás
80 000 000 Ft
381 E Ft/m2
  • 31 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Zalaegerszeg, 4 szobás
Eladó családi ház Zalaegerszeg, 4 szobás
80 M Ft
381 E Ft/m2
  • 31 fotó
  • Térkép
+36 20 240 2632
ReferensAmbrózy Emőke
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház Zalaegerszeg, 4 szobás

210 m2alapterület
4szoba
állapotú
440 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Eladó egy csodálatos lehetőség azok számára, akik egy belváros közeli, 210 m²-es, felújítandó családi házban szeretnék megvalósítani álmaik otthonát, vagy akár vállalkozásukat. Az ingatlan vételára 80 000 000 HUF, amely egy téglaépítésű épületet foglal magában, valamint egy szintén tégla építésű ígéretes adottságokkal és potenciállal rendelkező, különálló épületet.

Mivel a ház felújításra vár, lehetősége van arra, hogy minden egyes részletét az Ön igényeire szabja, legyen szó az enteriőr dizájnról, a kert kialakításáról, vagy akár a medence újraélesztéséről. Ezzel az otthonnal nem csak egy helyet vásárol, hanem egy valóra vált álmot is.
A diszkrét belső udvar nyugodt menedéket kínál a városi élet zaja elől, ahol a reggeli kávéját békében fogyaszthatja, vagy a nap vége felé lazíthat kis kertjében. Ez a családi ház nem csupán egy lakóhelyet kínál, hanem egy olyan teret, ahol saját kreativitását szabadon kamatoztathatja, legyen szó bármilyen felújítási, átalakítási projektről.
A nem használt medence, amely jelenleg felújításra vár, újra élettel tölthető be, így nyári napokon a családi és baráti összejövetelek középpontja lehet.

Ez a családi ház nem csupán otthonként szolgálhat, a házban rejlő lehetőségek széles skálájának köszönhetően, hanem vállalkozások számára is ideális hely lehet a külön álló épületnek köszönhetően azok számára, akik otthonuk kényelméből szeretnék üzleti tevékenységüket irányítani.
A telek adottságai miatt befektetők számára is kiváló választás lehet, ugyanis lehetőség van egy 2 lakásos társasház építésére is, ami jelentős hozamot biztosíthat a jövőben.

Amennyiben ez az ingatlan felkeltette érdeklődését, és szeretné testközelből is megtekinteni, ne habozzon kapcsolatba lépni velem. Vegyen részt egy személyes bemutató túrán, ahol saját szemével láthatja a hely varázsát és a benne rejlő lehetőségeket. Várom szeretettel jelentkezését, hogy közösen fedezhessük fel ezt a ritka lehetőséget, mely tökéletes választás lehet az Ön és családja számára.
További információért és a megtekintéshez időpont egyeztetésre keressen az alábbi elérhetőségek egyikén.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024