Eladó 2 szobás családi ház VárpalotaEladó 2 szobás családi ház VárpalotaEladó 2 szobás családi ház VárpalotaEladó 2 szobás családi ház VárpalotaEladó 2 szobás családi ház VárpalotaEladó 2 szobás családi ház VárpalotaEladó 2 szobás családi ház VárpalotaEladó 2 szobás családi ház VárpalotaEladó 2 szobás családi ház VárpalotaEladó 2 szobás családi ház VárpalotaEladó 2 szobás családi ház VárpalotaEladó 2 szobás családi ház VárpalotaEladó 2 szobás családi ház VárpalotaEladó 2 szobás családi ház VárpalotaEladó 2 szobás családi ház Várpalota
Eladó 2 szobás családi ház Várpalota
28 500 000 Ft
459,7 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Eladó 2 szobás családi ház Várpalota
Eladó 2 szobás családi ház Várpalota
28,5 M Ft
459,7 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 620 8755
ReferensLóránt Lajos
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó 2 szobás családi ház Várpalota

62 m2alapterület
2szoba
állapotú
650 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Eladó masszív, jó állapotú 2 szobás 62nm-es azonnal költözhető családi ház a város központtól 5 percre az alsóvárosban !
Az ingatlan 1970-es években épült, jó állapota, remek felépítése, lehetővé tette a kényelmes otthon kialakítását. A gondos munkának köszönhetően a ház nagyon stabil alapokon áll.
A lábazat beton, a falak téglák, a födém és a koszorú beton, úgy készült az ingatlan, hogy lehetővé váljon a tetőtér beépítés is. A tetőszerkezet állapota stabil, erről az akácfa gerendák gondoskodnak. A héjazat pala, a héjazat néhány éve lett újra rakva és aláfóliázva.
Az ingatlan tágas, napfényes, otthonos, kényelmesen berendezhető. A 2 szobában jó állapotú parketta található, a fürdőben az előtérben és a konyhában pedig járólap, csempe.
Az ablakok nyílászárói minőségi fából készültek. A ház fűtéséről egy gázkazán, és vegyestüzelésű kazán gondoskodik központilag a radiátorok segítségével. A meleg vízet jelenleg villanybojler szolgáltatja.
A telek méret 650nm, melyen a ház fekszik. A ház bővíthető, erre lehetőséget ad a mellette lévő melléképület, ami korábban lakrésznek volt kialakítva. Az épület külön bejáratú, de egyben nyitható.
Mindezek mellett található akár egy vállalkozásra alkalmas garázs műhelye is, ami a nagyságáról árulkodó.
Nem csak a ház de a telek is jó elosztású, a hátsó kertrészben gyümölcs fák találhatóak. A kert rendezett és befüvesített. 
Parkolni akár a ház előtt is vagy a felszíni beállón vagy a garázsban is lehetséges.
Az ingatlan jól megközelíthető, nem csak a központ érhető el rövid időn belül, de egy kényelmes 15-20 percet utazással Székesfehérvár, Veszprém vagy akár a Balaton is megközelíthető.
Amennyiben ingatlant vásárolna, vagy eladná a jelenlegit, Hívjon bennünket a megadott telefonszámon. Meglévő, kapcsolat rendszerünk segítségével könnyedén összehangoljuk mind eladói, mint vevői érdekeltséget.
Számunkra fontos az elégedett ügyfél! Keressen bennünket bizalommal. 

  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 1. emelet

Hirdetés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021