Eladó családi ház, Vác, 5 szobásEladó családi ház, Vác, 5 szobásEladó családi ház, Vác, 5 szobásEladó családi ház, Vác, 5 szobásEladó családi ház, Vác, 5 szobásEladó családi ház, Vác, 5 szobásEladó családi ház, Vác, 5 szobásEladó családi ház, Vác, 5 szobásEladó családi ház, Vác, 5 szobásEladó családi ház, Vác, 5 szobásEladó családi ház, Vác, 5 szobás
Eladó családi ház, Vác, 5 szobás
179 000 000 Ft
639,3 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház, Vác, 5 szobás
Eladó családi ház, Vác, 5 szobás
179 M Ft
639,3 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 70 620 7375
ReferensMoys-Szabó Tünde
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Vác, 5 szobás

280 m2alapterület
5szoba
állapotú
485 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Eladó több generáció együttélésére alkalmas ingatlan Vác Deákváron!

Eladóvá vált egy impozáns, több generáció együttélésére alkalmas, családi házként funkcionáló ingatlan Deákvár központi részén. Összesen 280 m2 alapterületű, 485 m2-es területen helyezkedik el, Összkomfortos, 5 szobával rendelkezik.

Az ingatlant jelenleg családi házként használják, mely a közelmúltban fogadóként működött. Jelenleg is több generáció lakja, de érintetlen állapotában hagyták a 60 m2 vendéglátó részt, így az újra indítása nem jár költségekkel.
Minden szobához külön fürdő és WC tartozik, és közös konyhák is kialakításra kerültek az épületben. Így több generáció együttélése vagy a vendégek elszállásolása sem jelent problémát. A földszinten konyha és raktárak találhatók a garázson kívül.
Az ingatlan új tulajdonos több profilú vállalkozásra is ideálissá alakíthatja az épületet, jó megközelíthetősége és a hely maximális kihasználhatósága miatt. Az ingatlan jelenleg lakott része szép, igényes kialakítású terasszal is rendelkezik, a vendégszobák pedig jól elkülönülnek egymástól. A hátsó részen található lakás saját erkéllyel rendelkezik.
A telek végében kis konyhakert is helyet kapott. Környezet rendezett, dísznövényekkel, szoliterekkel beültetett.
Az udvarba több autó beállásának van lehetőség. Fűtés gázkazánnal, vagy vegyes tüzelésű kazánnal tökéletesen megoldható.
A felső szinten konyha és fürdőszoba egyaránt kialakítható, ezért nagycsaládosoknak, kisgyermekeseknek és összeköltözőknek egyaránt ideális választás lehet!
Hétvégi megtekintésre is nyitott a lehetőség, természetesen előre egyeztetett időpontban.

Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Ügyfeleit:

- Hiteltanácsadás
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékfelmérés, értékbecslés
- Ingatlanokkal kapcsolatos ingyenes tanácsadás
- Bérbeadással, szerződésekkel kapcsolatos ügyintézés

Köszönjük, hogy minket választ!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024