Törökbálinti családi ház eladó a Katona József utcában, 187 négyzetméteresTörökbálinti családi ház eladó a Katona József utcában, 187 négyzetméteresTörökbálinti családi ház eladó a Katona József utcában, 187 négyzetméteresTörökbálinti családi ház eladó a Katona József utcában, 187 négyzetméteresTörökbálinti családi ház eladó a Katona József utcában, 187 négyzetméteresTörökbálinti családi ház eladó a Katona József utcában, 187 négyzetméteresTörökbálinti családi ház eladó a Katona József utcában, 187 négyzetméteresTörökbálinti családi ház eladó a Katona József utcában, 187 négyzetméteresTörökbálinti családi ház eladó a Katona József utcában, 187 négyzetméteresTörökbálinti családi ház eladó a Katona József utcában, 187 négyzetméteresTörökbálinti családi ház eladó a Katona József utcában, 187 négyzetméteresTörökbálinti családi ház eladó a Katona József utcában, 187 négyzetméteresTörökbálinti családi ház eladó a Katona József utcában, 187 négyzetméteresTörökbálinti családi ház eladó a Katona József utcában, 187 négyzetméteresTörökbálinti családi ház eladó a Katona József utcában, 187 négyzetméteresTörökbálinti családi ház eladó a Katona József utcában, 187 négyzetméteresTörökbálinti családi ház eladó a Katona József utcában, 187 négyzetméteresTörökbálinti családi ház eladó a Katona József utcában, 187 négyzetméteresTörökbálinti családi ház eladó a Katona József utcában, 187 négyzetméteresTörökbálinti családi ház eladó a Katona József utcában, 187 négyzetméteresTörökbálinti családi ház eladó a Katona József utcában, 187 négyzetméteresTörökbálinti családi ház eladó a Katona József utcában, 187 négyzetméteresTörökbálinti családi ház eladó a Katona József utcában, 187 négyzetméteresTörökbálinti családi ház eladó a Katona József utcában, 187 négyzetméteresTörökbálinti családi ház eladó a Katona József utcában, 187 négyzetméteresTörökbálinti családi ház eladó a Katona József utcában, 187 négyzetméteresTörökbálinti családi ház eladó a Katona József utcában, 187 négyzetméteresTörökbálinti családi ház eladó a Katona József utcában, 187 négyzetméteresTörökbálinti családi ház eladó a Katona József utcában, 187 négyzetméteresTörökbálinti családi ház eladó a Katona József utcában, 187 négyzetméteres
Törökbálinti családi ház eladó a Katona József utcában, 187 négyzetméteres
98 900 000 Ft
528,9 E Ft/m2
  • 30 fotó
  • Térkép
Törökbálinti családi ház eladó a Katona József utcában, 187 négyzetméteres
Törökbálinti családi ház eladó a Katona József utcában, 187 négyzetméteres
98,9 M Ft
528,9 E Ft/m2
  • 30 fotó
  • Térkép
+36 30 552 3166
ReferensJoóné Breznay Beatrix
Telefonálok

Eladó családi ház
Törökbálinti családi ház eladó a Katona József utcában, 187 négyzetméteres

187 m2alapterület
4 és 2 fél szoba
Felújított állapotú
1032 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Ritkaság Törökbálint-Újtelepen!

Rendezett, hangulatos utcában, széles utcafrontú, 1023 nm-es, sík, összközműves telken kínálok megvételre egy bruttó 200 nm-es, felújított családi házat.

A 70-es évek tégla háza, több lépcsőben újult meg az elmúlt évek során, amire elérte a mai formáját. Az utolsó nagy megújulás 2017-ben volt, amikor a jelenlegi tulajdonosok kívül leszigetelték (12cm) a homlokzatot, kicserélték a nyílászárókat, korszerűsítették a fűtésrendszert, a fedett teraszokat felújították, megerősítették és kiegyenlítették a födémeket, és természetesen újra burkolták és festették a belső-külső tereket.

Az ingatlan lakótere (Br.139 nm) két szinten helyezkedik el, melyeket széles, kényelmes lépcsősor köt össze.
A fszt-en található egy nappali szoba, egy hálószoba, a konyha étkezővel és kamrával, egy előszoba, egy fürdő-WC zuhanykabinnal, valamint a 40 nm-es, L alakú, fedett terasz, mely mindkét irányba kertkapcsolatos.

A tetőtéri szinten jelenleg egy tágas nappali (korábban konyha-étkező), két hálószoba, közöttük egy gardrób szoba, valamint a kádas fürdőszoba-WC kapott helyet. A két hálószoba és a közöttük lévő gardrób külön bejáratúak, a tágas nappalira nyílnak. A gardrób szoba alkalmas harmadik hálónak is, de a nappali részből is könnyen leválasztható plusz egy szoba.

A jelenlegi térszervezés, minimális lezárásokkal, lehetővé teszi a két lakószint két külön álló lakássá alakítását, mely által az ingatlan több generáció zavartalan együttélésére válhat alkalmassá.

A lakószintek alatt egy 58 nm-es, több nyílászáróval ellátott, két részből álló szuterén húzódik meg, melyet kívülről, a lakószintek érintése nélkül is megközelíthetünk. A nagyobb (41 nm), világos, ablakos, kívülről nyíló tér, kiváló lehet edző-tornateremnek, oktatási-, egészségügyi-, gazdasági tevékenység, vagy valamilyen szolgáltatás végzésére, melyek ügyfélforgalommal járnak, mégsem zavarják a ház többi lakóit. A kisebb, ablak nélküli rész (17 nm-es), tárolásra nagyon jó, innen egy matróz lépcsővel feljuthatunk az alsó lakótérbe.

A házban 3 fázisú nappali és 3 fázisú éjszakai áram működik. A fűtésért felelős kondenzációs kazán alig egy éves, radiátoros hőleadókkal szerelt. A nyílászárókat szúnyoghálóval és alu redőnyökkel látták el. A konyhában vízszűrő adja a jó minőségű ivóvizet.

A távirányítással működő automata kapun kényelmes a behajtás a telekre, ahol jelenleg 2-3 autó tud a térköveken parkolni. Fedett parkoló létesítésére, és még több autó parkolására is van bőven hely. Videós kaputelefon jelzi a háziaknak az érkezőket.

A kert gyümölcsfákkal, díszbokrokkal tűzdelt, melyet 2X300 l-es esővízgyűjtőből lehet locsolni. Egy 40 nm-es, kerti terasz is kialakításra került a ház utcától távol eső részén, mely jól használható napozásra, grillezésre, sportolásra. Igény szerint lefedhető.

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem ne habozzon, telefonáljon! Tekintse meg személyesen is, hátha megtalálta új otthonát, amire mindig is vágyott!

  • gáz (cirko)

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021