Tököli eladó családi ház, 4 szobás, a József Attila utcábanTököli eladó családi ház, 4 szobás, a József Attila utcábanTököli eladó családi ház, 4 szobás, a József Attila utcábanTököli eladó családi ház, 4 szobás, a József Attila utcábanTököli eladó családi ház, 4 szobás, a József Attila utcábanTököli eladó családi ház, 4 szobás, a József Attila utcábanTököli eladó családi ház, 4 szobás, a József Attila utcábanTököli eladó családi ház, 4 szobás, a József Attila utcábanTököli eladó családi ház, 4 szobás, a József Attila utcábanTököli eladó családi ház, 4 szobás, a József Attila utcábanTököli eladó családi ház, 4 szobás, a József Attila utcábanTököli eladó családi ház, 4 szobás, a József Attila utcábanTököli eladó családi ház, 4 szobás, a József Attila utcábanTököli eladó családi ház, 4 szobás, a József Attila utcábanTököli eladó családi ház, 4 szobás, a József Attila utcában
Tököli eladó családi ház, 4 szobás, a József Attila utcában
89 000 000 Ft
523,5 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Tököli eladó családi ház, 4 szobás, a József Attila utcában
Tököli eladó családi ház, 4 szobás, a József Attila utcában
89 M Ft
523,5 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 20 945 1214
ReferensVarga Imre
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Tököli eladó családi ház, 4 szobás, a József Attila utcában

170 m2alapterület
4szoba
Újszerű állapotú
1700 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Ha nagyot, értékeset és szépet keres Tökölön, ezt feltétlen nézze meg! Nem fő úton, ezért csendes helyen nagyon igényes ház családi okok miatt eladó. Az egybefüggő tetőszerkezetű teljes felépítmény lakó része - egy szinten 170 négyzetméteren - nappaliból, 3 szobából, konyha - étkezőből, gardrób szobából, két fürdőszobából és egy előszobából áll. Hatalmas, részben nyitott terasz, több bejárattal. A konyhabútor része az árnak.
A hátsó részben van egy nyolcállásos műhely-garázs, valamint egy négyállásos garázs. Ezen kívül van egy nyitott grillező sütögető és hozzá kapcsolódó szociális helyiség. Hátul még egy nyitott tároló. Minden elsőosztályú, igényes kivitelezéssel. Nem eladásra készült!!! Igény esetén alaprajzokat azonnal küldök.
Az összehasonlítást állja. A telek összközműves, igényes térkövekkel és teljesen beállt növényzettel.
A tulaj az elmúlt hétvégén leengedte az árat 110 000 000 forintról 89 000 000 millióra.
Az egyezkedést gyorsíthatja és elősegítheti egy Csepel szigeti lakás beszámítása.

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 1. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020