Tokodaltáró eladó családi házTokodaltáró eladó családi házTokodaltáró eladó családi házTokodaltáró eladó családi házTokodaltáró eladó családi házTokodaltáró eladó családi házTokodaltáró eladó családi házTokodaltáró eladó családi házTokodaltáró eladó családi házTokodaltáró eladó családi házTokodaltáró eladó családi házTokodaltáró eladó családi ház
Tokodaltáró eladó családi ház
58 000 000 Ft
725 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Tokodaltáró eladó családi ház
Tokodaltáró eladó családi ház
58 M Ft
725 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 70 616 6044
ReferensPollágh-Mosonyi Ágnes
Telefonálok

Eladó családi ház
Tokodaltáró eladó családi ház

80 m2alapterület
állapotú
834 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Tokodaltárón családi ház eladó!

 

Tokodaltárón, egy csendes kis utcában eladó egy 800 m2 alapterületű telken fekvő 80 m2 alapterületű családi ház. Az ingatlan 2022-ben teljes felújításon esett át, új gázkazán és bojler került beszerelésre. Bekötésre került az éjszakai áram és 10 cm külső szigetelést kapott a ház.A nyílászárók mindenhol műanyagra lettek cserélve, a villanyvezetékek pedig át vannak húzva.

Az ingatlanhoz tartozik egy nagyméretű garázs is, mellette a kazánház, az udvar végében pedig egy 270 m2 alapterületű gazdasági épület is, melynek egy része garázsként is üzemel.

 

Az értékesítés mellett még segítséget tudunk nyújtani az adásvétel teljes lebonyolításában és amennyiben szükséges, hitelügyintézésben is!

 

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal a hét bármely napján!

Matt Ingatlan Iroda - Többet adunk!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024