Tök családi ház eladó, 7+1 szobásTök családi ház eladó, 7+1 szobásTök családi ház eladó, 7+1 szobásTök családi ház eladó, 7+1 szobásTök családi ház eladó, 7+1 szobásTök családi ház eladó, 7+1 szobásTök családi ház eladó, 7+1 szobásTök családi ház eladó, 7+1 szobásTök családi ház eladó, 7+1 szobásTök családi ház eladó, 7+1 szobásTök családi ház eladó, 7+1 szobásTök családi ház eladó, 7+1 szobásTök családi ház eladó, 7+1 szobásTök családi ház eladó, 7+1 szobásTök családi ház eladó, 7+1 szobásTök családi ház eladó, 7+1 szobásTök családi ház eladó, 7+1 szobásTök családi ház eladó, 7+1 szobásTök családi ház eladó, 7+1 szobásTök családi ház eladó, 7+1 szobásTök családi ház eladó, 7+1 szobásTök családi ház eladó, 7+1 szobásTök családi ház eladó, 7+1 szobásTök családi ház eladó, 7+1 szobásTök családi ház eladó, 7+1 szobásTök családi ház eladó, 7+1 szobás
Tök családi ház eladó, 7+1 szobás
125 000 000 Ft
480,8 E Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
Tök családi ház eladó, 7+1 szobás
Tök családi ház eladó, 7+1 szobás
125 M Ft
480,8 E Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
+36 70 642 0262
ReferensJager Zita
Telefonálok

Eladó családi ház
Tök családi ház eladó, 7+1 szobás

260 m2alapterület
7 és fél szoba
állapotú
1272 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Az épület eredetileg a az 1900-as évek elején épült, masszív alapokra, masszív teherbíró falazattal. A mai napig száraz, nem nedvesedik - derült ki az 1998 évben történt bővítés és felújítást megelőző statikai jelentésből.
A vályog falazatot téglával helyettesítették, új födémet és tetőt kapott.

A stílusát igyekeztek megőrizni, az udvarban még az eredeti melléképületek és boros pince is úgy lett felújítva, hogy a külső jegyeket megőrizték. Az udvar hátuljában, ahova egy makadám köves út vezet, van egy 60 m2-es kocsiszín, mely előtt egy fedett előtérben régen talán a lovaskocsival álltak meg. 3-4 autó parkolására alkalmas, és van egy műhely szerű vízzel, csatornával ellátott helyiség is benne.
Jellemzően sok teleknél a szomszéd ház fala a telekhatár, itt is ez a helyzet, de mivel ablakok nem nyílnak a kert felé. így abszolút privát udvarunk van.
Hátul. a kocsiszín mögött van egy kellemes méretű zöld terület, egy öles diófa ad árnyékot és finom diót, néha látszanak a környező dombok a távolban, ha a szellő meglebbenti az ágakat.

Érdemes megnézni, mert bele lehet szeretni. Megkímélt, lakható állapotban van jelenleg is. Tisztasági festés után akár költözhető. Nem lakott, tehermentes, azonnal birtokba vehető.

- Telek terület: 1272 m2

- Földszint 186 m2, tetőtér 72 m2 (Összesen 258 m2)
- Helyiségek földszint: Nappali, konyha étkező, fürdő, kazánház, szoba + irodának alakítva 3 helyiség (szoba), fürdő, wc, teakonyha
- Helyiségek tetőtér: 2 szoba, fürdő, gardrób, közlekedő, erkély

- Fűtés: Vaillant víztározós álló gázkazán
- Teljes közmű
- Fúrt kút
- Présház borospincével (egy autónak fedett beálló)
- Kocsiszín, 4 autónak fedett beálló
- Nyílászárók hőszigetelt műanyag, külső eredeti fa tok megtartásával.

Ajánlom az egyedi stílust, nagy tereket, a nyugodt privát szférát kedvelőknek. Akár több generáció együtt élésére, akár saját vállalkozása és lakóhelye egy telken belüli létesítésére van lehetőség.

Tök község Pest megye nyugati határa közelében, a Budakeszi járásban, a budapesti agglomerációban, a Budai-hegység és a Gerecse között elterülő Zsámbéki-medencében. A település központján áthalad az 1-es főutat, illetve az M1-es autópályát a 10-es főúttal összekötő 102-es főút. A Budai-hegység lélekszám szempontjából legkisebb települései közé tartozik; különlegessége még a környező településekkel összevetve az is, hogy nagyon kevés kivételtől eltekintve csak magyar nemzetiségű és református lakói vannak. A Budai-hegység egyik legjobb bortermő települése, a hosszú időkre visszatekintő helyi szőlész-borász hagyományokról a település szinte minden részén megtalálható, gyakran már muzeális jellegű, de ma is használatban tartott pincék árulkodnak. Forrás: Wikipédia

Közlekedés

A település az 1-es és a 10-es út között fekszik a 102-es úton. Ezen kívül a budapesti Szépilonánál elágazó Budakeszi útról is megközelíthető két irányban:
Budakeszi központjában jobbra elfordulva az 1103-as úton Telkin, Budajenőn és Perbálon keresztül, illetve
Budakeszin végighajtva, majd tovább az 1102-es úton Páty és Zsámbék érintésével.
Perbál 3, Tinnye 7, Piliscsaba és Pilisjászfalu 12, Budajenő 9, Telki 11, Biatorbágy 17,5, Herceghalom 10, Mány 12, Bicske 14,5, Páty 10, Budakeszi 18 kilométer távolságra található.

A községnek vasútállomása nincs, legközelebb a 1-es vasútvonal herceghalmi állomása található, nagyjából 10 kilométer távolságra a községtől.

Buszjárat: 795 Budapest Széll Kálmán tér v.á.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Global DHS Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024