Eladó 2+1 szobás családi ház TengelicEladó 2+1 szobás családi ház TengelicEladó 2+1 szobás családi ház TengelicEladó 2+1 szobás családi ház TengelicEladó 2+1 szobás családi ház TengelicEladó 2+1 szobás családi ház TengelicEladó 2+1 szobás családi ház TengelicEladó 2+1 szobás családi ház TengelicEladó 2+1 szobás családi ház TengelicEladó 2+1 szobás családi ház TengelicEladó 2+1 szobás családi ház TengelicEladó 2+1 szobás családi ház TengelicEladó 2+1 szobás családi ház TengelicEladó 2+1 szobás családi ház TengelicEladó 2+1 szobás családi ház Tengelic
Eladó 2+1 szobás családi ház Tengelic
15 600 000 Ft
156 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Eladó 2+1 szobás családi ház Tengelic
Eladó 2+1 szobás családi ház Tengelic
15,6 M Ft
156 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 30 796 0559
ReferensLacza Vivien
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó 2+1 szobás családi ház Tengelic

100 m2alapterület
2 és fél szoba
felújítandó
2243 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Tengelic központjához közel eladásra kínálok egy 3 szobás családi házat!

Az ingatlanban a nagyobb volumenű munkálatokat megcsinálták, a csinosítás és az egyéni igényekre szabás már az újdonsült tulajdonos feladata lesz.

A 100m2-es ingatlanban jelenlegi kialakítási szerint megtalálható 2 + 1 fél szoba, 2 fürdőszoba, nappali és a konyha. Az ingatlanba, a ház hátsó részéhez csatlakozó fedett teraszon keresztül jutunk be.

Az elkezdett felújítás kapcsán új műanyag nyílászárók kerültek be, a teljes elektromos vezetékhálózat, a vízvezetékhálózat cseréje és a fűtésrendszer kiépítése is megtörtént.

Az ingatlanban a kellemes hőmérsékletről gázkazán gondoskodik padlófűtésen keresztül.

A 2243m2-es telek karbantartása is megkezdődött, a parkosítást az új tulajdonos a saját elképzelései alapján valósíthatja meg. A házhoz közvetlenül csatlakozik egy kis melléképület és egy pince is.

Elhelyezkedése kiváló közlekedés szempontjából is. Iskola, óvoda, boltok, orvosi rendelő pár perc sétával megközelíthetőek. A környék rendezett.

Ez az Ön ingatlanja, ha nem szeretne bajlódni nagyobb felújítási munkálatokkal, de mégis egy igényesen kialakított otthont akar magának és a családjának rövid időn belül!

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma –, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi – biztonságos és körültekintő – kezeléséhez, nyilvántartásához. Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

  • Épület emelet: földszint
  • Épület szint: 1. emelet

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021