Eladó, Szentes, 2+1 szobásEladó, Szentes, 2+1 szobásEladó, Szentes, 2+1 szobásEladó, Szentes, 2+1 szobásEladó, Szentes, 2+1 szobásEladó, Szentes, 2+1 szobásEladó, Szentes, 2+1 szobásEladó, Szentes, 2+1 szobásEladó, Szentes, 2+1 szobásEladó, Szentes, 2+1 szobásEladó, Szentes, 2+1 szobásEladó, Szentes, 2+1 szobásEladó, Szentes, 2+1 szobásEladó, Szentes, 2+1 szobásEladó, Szentes, 2+1 szobás
Eladó, Szentes, 2+1 szobás
69 000 000 Ft
605,3 E Ft/m2
 • 15 fotó
 • Térkép
Eladó, Szentes, 2+1 szobás
Eladó, Szentes, 2+1 szobás
69 M Ft
605,3 E Ft/m2
 • 15 fotó
 • Térkép
+36 20 338 8499
ReferensVárdainé Antal Erika
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó, Szentes, 2+1 szobás

114 m2alapterület
2 és fél szoba
Felújított állapotú
353 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést


Szentesen a Sárgaparti városrészben található ez az előkertes, 3 szobás, korszerű családi ház, mely a mai energiaválsággal súlytott időben a fenntartásán felül (fűtés, hűtés, melegvíz, főzés) többlet energiával rendelkezik. Így további elektromos berendezések, valamint elektromos gépjármű rendszeres feltöltéséhez a lehetőség biztosított.
Több ütemben történt az épület felújítása és energetikai korszerűsítése.
Az első lépés az épületszerkezetek energiatakarékos felújítása volt. A homlokzati falakra összesen 13 cm hőszigetelés került 5+8 (grafitos) cm vastagságban. A könnyűszerkezetes födémbe 30 cm üveggyapot hőszigetelés készült. A nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel, redőnnyel és szúnyoghálóval lettek beépítve.
Ezután következett a fűtéskorszerűsítés. 2021-ben a gázkazánnal működtetett központi fűtés helyett, wifi-vel is vezérelhető „okos” inverteres klímaberendezés került szinte minden helyiségbe. A konyhai készülék párátlanító funkcióval is rendelkezik. A radiátorok minden helyiségben megmaradtak, a gázfűtés bármikor visszaállítható.
A melegvizet a fürdőszobában elhelyezett 120 l-es „okos”elektromos bojler, valamint 1-1 db átfolyós rendszerű 6 és 15 l-es elektromos készülék biztosítja.
A tetőn lévő 20 db napelem 7,24 kW teljesítménnyel teljes mértékben fedezi az épület energiaigényét, sőt jelentős túltermelést mutat.
A tulajdonos nagy hangsúlyt fektetett a praktikus megoldásokra is. Az ivóvíz hálózat szakaszolható, az épületbe történő belépésénél beépített vízszűrő került elhelyezésre.
A ház felújítása során új tetőszerkezet és cserépfedés készült. Az épület teljes hosszában, az udvar irányában üvegezett előtér került kialakításra.
A lakás hasznos alapterülete összesen 91 m2, beépített területe 114 m2. A fürdőszoba, kamra és az előtér kivételével laminált padlóval burkolt. Az új beépített konyhabútor is az eladási ár részét képezi.
A helyiségek méretét, egymáshoz való kapcsolatát a mellékelt alaprajz szemlélteti.
27 m2-es beépített alapterületű garázs tartozik az ingatlanhoz, előtte előtetővel.
A telek mérete: 353 m2. Locsoláshoz engedéllyel létesített, 48 m mélységű nortonkút áll rendelkezésre.
Lehetőség van értékegyeztetés mellett Budapesti társasházi lakás beszámítására is!
Eladó a szomszéd üres telek is, mely szintén 356 m2, víz és szennyvízbekötéssel rendelkezik. Mindkét ingatlan együttes megvásárlása esetén az ár alkuképes.
Ezen kívül a közvetlen mögöttük lévő 2 x 800 m2-es külterületi zártkert is megvásárolható.
További információért kérem hívjon a megadott telefonszámon.  Hirdetés

  Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

  Hirdetés

  Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  © 2022