Családi ház eladó Szekszárd, a Zrínyi utcában, 96 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szekszárd, a Zrínyi utcában, 96 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szekszárd, a Zrínyi utcában, 96 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szekszárd, a Zrínyi utcában, 96 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szekszárd, a Zrínyi utcában, 96 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szekszárd, a Zrínyi utcában, 96 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szekszárd, a Zrínyi utcában, 96 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szekszárd, a Zrínyi utcában, 96 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szekszárd, a Zrínyi utcában, 96 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szekszárd, a Zrínyi utcában, 96 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szekszárd, a Zrínyi utcában, 96 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szekszárd, a Zrínyi utcában, 96 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szekszárd, a Zrínyi utcában, 96 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szekszárd, a Zrínyi utcában, 96 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szekszárd, a Zrínyi utcában, 96 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szekszárd, a Zrínyi utcában, 96 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szekszárd, a Zrínyi utcában, 96 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szekszárd, a Zrínyi utcában, 96 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szekszárd, a Zrínyi utcában, 96 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szekszárd, a Zrínyi utcában, 96 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szekszárd, a Zrínyi utcában, 96 négyzetméteres
Családi ház eladó Szekszárd, a Zrínyi utcában, 96 négyzetméteres
18 000 000 Ft
187,5 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Családi ház eladó Szekszárd, a Zrínyi utcában, 96 négyzetméteres
Családi ház eladó Szekszárd, a Zrínyi utcában, 96 négyzetméteres
18 M Ft
187,5 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 70 388 6296
ReferensDániel Lilla Anna
Telefonálok

Eladó családi ház
Családi ház eladó Szekszárd, a Zrínyi utcában, 96 négyzetméteres

96 m2alapterület
3szoba
308 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Eladásra kínálunk a városközponthoz közel egy 3 szobás vegyes falazatú családi házat!

Kedves Ügyfelünk, az ingatlanról videót is készítettünk. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézi, akkor a videóra a képek után tud kattintani. Ha egy másik weboldalon találta ezt a hirdetést, kérem nyissa meg az Otthon Centrum weboldalát, kattintson a „Regisztrációs szám keresése” menüpontra, és írja be ezt a regisztrációs számot a keresőbe:H443360 Itt meg tudja tekinteni az ingatlanról készült videót. Vagy írjon nekem, és szívesen elküldöm a videót.

A családi ház a Felező portfólió része! Részletes információkat az alábbi linken olvashat:

Az összközműves családi ház fűtéséről és a meleg víz ellátásáról gázkazán gondoskodik. A házhoz egy kellemes méretű zárt udvar tartozik és néhány melléképület, ami tárolásra alkalmas.
A hosszú folyosó déli fekvésű, így kellemesen világos.
Két szobája betonozott, szőnyegpadlós, a harmadik szobában az eredeti fa hajópadló van. Ez a szoba teljesen felújítandó, jelen állapotában nem lakható. A nagyméretű nappali a közös beszélgetések nagyszerű tere lehet.
A külön konyha a harmadik szoba mellett helyezkedik el, így könnyen összenyitható vele, így egy nagy konyha-étkező alakítható ki.
A fürdőszoba jó méretű, világos.
A házikó nem korszerű, felújítást igényel, de fantáziával és munkával egy remek helyen lévő ingatlan alakítható ki benne.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem keressen bizalommal, nézzük meg együtt!

Ha a vételhez hitelre lenne szüksége, kollégám díjmentes szolgáltatással, egyedi konstrukciókkal, készséggel áll rendelkezésére!

Belváros közeli családi ház vegyes falazat összes közmű 3 szoba kerítéssel körbezárt OC H443360

Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024