Eladó, Szekszárd, 3 szobásEladó, Szekszárd, 3 szobásEladó, Szekszárd, 3 szobásEladó, Szekszárd, 3 szobásEladó, Szekszárd, 3 szobásEladó, Szekszárd, 3 szobásEladó, Szekszárd, 3 szobásEladó, Szekszárd, 3 szobásEladó, Szekszárd, 3 szobásEladó, Szekszárd, 3 szobásEladó, Szekszárd, 3 szobásEladó, Szekszárd, 3 szobásEladó, Szekszárd, 3 szobásEladó, Szekszárd, 3 szobásEladó, Szekszárd, 3 szobásEladó, Szekszárd, 3 szobásEladó, Szekszárd, 3 szobásEladó, Szekszárd, 3 szobásEladó, Szekszárd, 3 szobásEladó, Szekszárd, 3 szobásEladó, Szekszárd, 3 szobásEladó, Szekszárd, 3 szobásEladó, Szekszárd, 3 szobásEladó, Szekszárd, 3 szobásEladó, Szekszárd, 3 szobásEladó, Szekszárd, 3 szobásEladó, Szekszárd, 3 szobás
Eladó, Szekszárd, 3 szobás
24 990 000 Ft
373 E Ft/m2
  • 27 fotó
  • Térkép
Eladó, Szekszárd, 3 szobás
Eladó, Szekszárd, 3 szobás
25 M Ft
373 E Ft/m2
  • 27 fotó
  • Térkép
+36 70 461 9486
ReferensPintér Dániel
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó, Szekszárd, 3 szobás

67 m2alapterület
3szoba
958 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Központhoz közeli felújítandó családi ház eladó!

Kedves Ügyfelünk, az ingatlanról videót is készítettünk. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézed, akkor a videóra a képek után tudsz kattintani. Ha egy másik weboldalon találtad ezt a hirdetést, kérlek nyisd meg az Otthon Centrum weboldalát, kattints a „Regisztációs szám keresése” menüpontra, és írd be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: "H467632" Itt meg tudod tekinteni az ingatlanról készült videót. Vagy írj nekem, és szívesen elküldöm a videót.

Szekszárd, Városközponttól 3 perc sétára egy csendes zsákutcában eladó felújítandó avagy bontandó családi ház. A teherhordó falak téglák, a többi részen viszont vegyesfalazatú a ház. Masszív és belső terei jól alakíthatók, de mivel telek árban van a ház akár bontás után teljesen újragondolható az épület. Használható méretű, sőt a háznál nagyobb alapterületű a garázs és melléképület. a 20 m2-es garázs mellett található tárolóból nyílik egy 18 méter hosszú, jó állapotú pince.

Minden közmű adott, jelenleg gáz konvektorok biztosítják a fűtést. Jó befektetést csinál aki itt újít fel vagy épít, hiszen az utcában jó állapotú/új építésű házak vannak, séta távolságra vannak boltok, orvosi rendelő, kórház, iskola... egyszóval minden amit Szekszárd adni tud. A szomszédot egyszer már eladtam, hadd folytatódjon a sikerszériám! :)

Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

  • gáz (konvektor)
  • terasz

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024