Eladó családi ház Szekszárd, 4 szobásEladó családi ház Szekszárd, 4 szobásEladó családi ház Szekszárd, 4 szobásEladó családi ház Szekszárd, 4 szobásEladó családi ház Szekszárd, 4 szobásEladó családi ház Szekszárd, 4 szobásEladó családi ház Szekszárd, 4 szobásEladó családi ház Szekszárd, 4 szobásEladó családi ház Szekszárd, 4 szobásEladó családi ház Szekszárd, 4 szobásEladó családi ház Szekszárd, 4 szobásEladó családi ház Szekszárd, 4 szobásEladó családi ház Szekszárd, 4 szobásEladó családi ház Szekszárd, 4 szobásEladó családi ház Szekszárd, 4 szobásEladó családi ház Szekszárd, 4 szobás
Eladó családi ház Szekszárd, 4 szobás
12 200 000 Ft
125,8 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Szekszárd, 4 szobás
Eladó családi ház Szekszárd, 4 szobás
12,2 M Ft
125,8 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 70 461 9636
ReferensMáté Barbara
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház Szekszárd, 4 szobás

97 m2alapterület
4szoba
461 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Kedves Ügyfelünk, az ingatlanról videót is készítettünk. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézed, akkor a videóra a képek után tudsz kattintani. Ha egy másik weboldalon találtad ezt a hirdetést, kérlek nyisd meg az Otthon Centrum weboldalát, kattints a „Regisztrációs szám keresése” menüpontra, és írd be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: H387318 Itt meg tudod tekinteni az ingatlanról készült videót.

https://youtu.be/_i0Jm82fkaU

Az északi városrészen található, tágas telken helyezkedik el a kifejezetten jó állapotban megőrzött vályogház, de a mai kor követelményeinek már nem felel meg. Közművek közül az áram és a fűtést működtető gáz jelenleg is be van vezetve a házba, víz a kerti csapból vehető, illetve a csatornahálózatra való csatlakozás még nincs megoldva, de be van fizetve a kiépítés díja. A telken 4 lakásos társasház építhető. Amennyiben Ön is kíváncsi rá, hívjon, megmutatom!

Teljes körű pénzügyi megoldások ügyintézése díjmentesen.
Minden élethelyzetre végzünk pénzügyi elemzést - ha vásárolni szeretne, segítünk, hogy ezt a legjobb feltételek mellett tegye; ha eladni szeretné ingatlanát, nézzük meg, hátha érdemes meglévő hitelét átváltani.
Keressen bizalommal, szakértők vagyunk!

  • gáz (konvektor)

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023