Eladó, Székesfehérvár, 3 szobásEladó, Székesfehérvár, 3 szobásEladó, Székesfehérvár, 3 szobásEladó, Székesfehérvár, 3 szobásEladó, Székesfehérvár, 3 szobásEladó, Székesfehérvár, 3 szobásEladó, Székesfehérvár, 3 szobásEladó, Székesfehérvár, 3 szobásEladó, Székesfehérvár, 3 szobásEladó, Székesfehérvár, 3 szobásEladó, Székesfehérvár, 3 szobásEladó, Székesfehérvár, 3 szobásEladó, Székesfehérvár, 3 szobásEladó, Székesfehérvár, 3 szobásEladó, Székesfehérvár, 3 szobásEladó, Székesfehérvár, 3 szobás
Eladó, Székesfehérvár, 3 szobás
59 900 000 Ft
713,1 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Eladó, Székesfehérvár, 3 szobás
Eladó, Székesfehérvár, 3 szobás
59,9 M Ft
713,1 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 70 329 5030
ReferensWollein Attila
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó, Székesfehérvár, 3 szobás

84 m2alapterület
3szoba
felújítandó
354 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Székesfehérvár Legnépszerűbb részén, a Felsőváros, Vezér utcákhoz közeli részén található ez a felújításra szoruló nappali + 2 szobás, eladó családi ház.

Az épület egy 354 négyzetméteres telken fekszik. Kis előkert és egy kis veteményeskert is elfért a ház és a garázs, valamint a melléképületek mellett.

A házban levő 84 négyzetméteren nappali, 2 szoba, konyha, fürdőszoba és spájz található.

A ház 1963-ban téglából épült. A fűtés jelenleg mindenhol gázkonvektorral van megoldva, de a szükséges felújítás adja a lehetőséget, hogy más gazdaságos megoldást alkalmazzanak helyette.

Parkolás saját garázsban és az utcán is lehetséges, de természetesen az udvaron is ki lehet alakítani egy kocsibeállót.

Elhelyezkedés szempontjából az egyik legkeresettebb helyen van ez az otthon. A városközpont akár gyalogosan is elérhető. De természetesen autóval ez csak pár perc, mint ahogy az autópálya elérése is. Aki pedig esetleg a tömegközlekedést választja annak is csak pár perces séta, hogy a közeli buszmegállók valamelyikét elérje.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024