Szeged eladó családi házSzeged eladó családi házSzeged eladó családi házSzeged eladó családi házSzeged eladó családi házSzeged eladó családi házSzeged eladó családi házSzeged eladó családi házSzeged eladó családi házSzeged eladó családi házSzeged eladó családi házSzeged eladó családi házSzeged eladó családi ház
Szeged eladó családi ház
48 500 000 Ft
516 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Szeged eladó családi ház
Szeged eladó családi ház
48,5 M Ft
516 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 30 637 0798
ReferensMák István
Telefonálok

Eladó családi ház
Szeged eladó családi ház

94 m2alapterület
2szoba
Felújított állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést


Szeged-Kiskundorozsmán eladó egy jó állapotú, összkomfortos családi ház.
Az ingatlan 712 m2-es telken található, a 2000-es évek elején felújították, elhelyezkedése kedvező, a nagy forgalomtól távol, egy csendes utcában van.

A 94 m2-es lakóház egy kényelmes nappaliból, hálószobából, konyha-étkezőből és a szokásos kiegészítő helyiségekből (Kádas-zuhanyzós fürdőszoba, előszoba, közlekedő, 2 kamra, kazánhelyiség, 2 garázs/ 2x15 m2/, melléképületek) áll. Az udvar rendezett, parkosított, konyhakert kialakított.
A szobák parkettával és laminált padlóval burkoltak, a többi helyiség járólapos, a fűtést gázkazán (radiátorok) biztosítja. Az ingatlan nagyon jól fejleszthető, bővíthető (akár a mellékelt alaprajz szerint), korszerűsíthető és alakítható, de akár egy tisztasági festés után is költözhető.

Irányár: 48.500.000 Ft

Megtekintéséhez, időpont egyeztetéshez várom megtisztelő hívását, akár hétvégén is.
Mák István, ingatlanközvetítő

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024