Szegedi családi ház eladó a Bori Mihály utcában, 184 négyzetméteresSzegedi családi ház eladó a Bori Mihály utcában, 184 négyzetméteresSzegedi családi ház eladó a Bori Mihály utcában, 184 négyzetméteresSzegedi családi ház eladó a Bori Mihály utcában, 184 négyzetméteresSzegedi családi ház eladó a Bori Mihály utcában, 184 négyzetméteresSzegedi családi ház eladó a Bori Mihály utcában, 184 négyzetméteresSzegedi családi ház eladó a Bori Mihály utcában, 184 négyzetméteresSzegedi családi ház eladó a Bori Mihály utcában, 184 négyzetméteresSzegedi családi ház eladó a Bori Mihály utcában, 184 négyzetméteresSzegedi családi ház eladó a Bori Mihály utcában, 184 négyzetméteresSzegedi családi ház eladó a Bori Mihály utcában, 184 négyzetméteresSzegedi családi ház eladó a Bori Mihály utcában, 184 négyzetméteresSzegedi családi ház eladó a Bori Mihály utcában, 184 négyzetméteresSzegedi családi ház eladó a Bori Mihály utcában, 184 négyzetméteresSzegedi családi ház eladó a Bori Mihály utcában, 184 négyzetméteresSzegedi családi ház eladó a Bori Mihály utcában, 184 négyzetméteresSzegedi családi ház eladó a Bori Mihály utcában, 184 négyzetméteresSzegedi családi ház eladó a Bori Mihály utcában, 184 négyzetméteresSzegedi családi ház eladó a Bori Mihály utcában, 184 négyzetméteresSzegedi családi ház eladó a Bori Mihály utcában, 184 négyzetméteres
Szegedi családi ház eladó a Bori Mihály utcában, 184 négyzetméteres
89 900 000 Ft
488,6 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Szegedi családi ház eladó a Bori Mihály utcában, 184 négyzetméteres
Szegedi családi ház eladó a Bori Mihály utcában, 184 négyzetméteres
89,9 M Ft
488,6 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 20 214 9845
ReferensBoldizs
Telefonálok

Eladó családi ház
Szegedi családi ház eladó a Bori Mihály utcában, 184 négyzetméteres

184 m2alapterület
6szoba
állapotú
529 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Eladó családiház Szeged kertvárosában Szőregen.Szeged-Szőregen a város zajától elszigetelten nyugodt, családias környezetben eladó duplakomfortos kertesház 184 nm alapterülettel és 529 nm-es telekmérettel.
Az ingatlan kitűnő elrendezéssel rendelkezik, ami már önmagában egy jó lehetőség egy komfortos életvitelhez, ugyanis a beállást elektromos kapu biztosítja és a házhoz épített garázs lehetővé teszi, hogy egyenesen az autónkból kiszállva léphessünk a házba.
Számos tárolási alkalmatosság és funkcionitás növeli a ház praktikusságát, ilyen például a konyha melletti kamra és a gépház, ami mosókonyhaként is használható, valamint az emeleti gardrób, mely két átellenes oldalán további tárolók nyílnak, a ritkán használatban lévő tárgyaink elpakolására.
Az előszobából indulva a földszinti helyiségek előterébe lépünk, melyből egy tágas nappali (31,29 nm), fürdőszoba, külön mellékhelyiség, egy hálószoba és a konyha nyílik.
A konyhától külön helyiségben található a kamra, mely igen jól kihasználható méretének köszönhetően, akár plusz hűtőszekrények elhelyezésére alkalmas és polcozás is megoldható, innen a gépházba léphetünk, ahol a gáz kazán és a mosókonyha kellékei találhatóak.
A nappali igazi élettere a háznak.
Tágas, nagyobb társaság fogadására is alkalmas lehet, valamint nem szegénykedik az ablakok számában, így igen gazdag a napsütötte órákban.
Az emeletre érkezve az előtérből további három szoba nyílik, valamint egy fürdőszoba WC-vel és a gardrób helyiség, amiben az említett módon további két tárolási lehetőség vehető került kialakításra.
A szobák nagysága nem kisebb 10 nm-nél, sőt a földszinti és az emeleti udvarra néző szoba nagysága meghaladja a 12 nm-t, így ezek jól használhatóak hálószobaként is.
Az ablakok jól szigetelnek és redőnnyel felszereltek.
A ház fűtés rendszere felújított és új gázkazán került beépítésre.Az udvar garázshoz vezető része, valamint a füves terület egy részlete térburkolattal borított.
Kiterjedése és a burkolt felület nagysága miatt, kevés energia befektetéssel tisztán tartható, de elég nagy ahhoz, hogy kerti partit, nagyobb bográcsozást vagy családi összejöveteleket szervezzünk benne.
A telek végén található egy kisebb műhely, mely ipari árammal ellátott.
A ház fenntartási költségei alacsonynak mondhatóak az új fűtésrendszernek köszönhetően, valamint annak, hogy éjszakai áram is került beköttetésre. Ajánlom mindazoknak, akik Szeged szélén nyugodt környezetben komfortos és praktikus családiházat keresnek, élhető és jól kihasználható udvarral.
Ha felkeltette érdeklődését az ingatlan, keressen bizalommal!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024