Sopron családi ház eladó, 4 szobásSopron családi ház eladó, 4 szobásSopron családi ház eladó, 4 szobásSopron családi ház eladó, 4 szobásSopron családi ház eladó, 4 szobásSopron családi ház eladó, 4 szobásSopron családi ház eladó, 4 szobásSopron családi ház eladó, 4 szobásSopron családi ház eladó, 4 szobásSopron családi ház eladó, 4 szobásSopron családi ház eladó, 4 szobásSopron családi ház eladó, 4 szobásSopron családi ház eladó, 4 szobásSopron családi ház eladó, 4 szobásSopron családi ház eladó, 4 szobásSopron családi ház eladó, 4 szobásSopron családi ház eladó, 4 szobásSopron családi ház eladó, 4 szobásSopron családi ház eladó, 4 szobásSopron családi ház eladó, 4 szobás
Sopron családi ház eladó, 4 szobás
169 990 000 Ft
1,4 M Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Sopron családi ház eladó, 4 szobás
Sopron családi ház eladó, 4 szobás
170 M Ft
1,4 M Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 30 947 0622
ReferensBősze Tibor
Telefonálok

Eladó családi ház
Sopron családi ház eladó, 4 szobás

125 m2alapterület
4szoba
Újszerű állapotú
461 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Sopronban a Lővérek legmagasabb részén, az erdő közepén, ELADÓ egy 461m2-es lejtős, panorámás telekre épített, modern fiatalos, 3 szintes, am. konyha-nappali+ 3 hálószobás, 2 fürdőszobás, 2 külön mosdóval megépített, rendkívül világos, modern családi ház! A pincseszint beépítettsége 20%-al nagyobb mint a lakószinté. Itt alakítottak ki egy vendégszobát, egy gardróbot, külön wc-kézmosót, a kazán helyiséget, továbbá a szauna-fürdő-mosókonyha helyiségeket és több tárolót. A földszinten egy 7x7m-es üvegfalú am.konyha-nappali, előszoba és egy wc-kézmosó lett kialakítva. A nappalin és az előszobán keresztül is kijuthatunk a 27m2-es hangulatos fedett teraszra. A tetőtéri szinten egy nagyobb gyerekszoba, egy kisebb szülői hálószoba és egy fürdőszoba kapott helyet A három szintet egy íves záródású lépcsőház köti össze.
A kert is megér egy misét, ugyanis nagyon aprólékosan kialakított lépcsők, támfalak, sziklakertek, dísznövények szegélyezik a házat, ami a beltérhez hasonlóan tükrözi a tulajdonosok kiváló ízlését. Két irányból is van lehetőség a gépkocsik parkolására, távirányítós, motoros kapukkal ellátva.
A házat egy kombi Vaillant gáz-cirkó kazán, egy vízteres kandalló és a lakó, illetve tetőtérben felszerelt hűtő - fűtő klímák teszik konfortossá.
A pince és lakószinten padlófűtés, a tetőtéri szobák radiátorral fűthetők.
A ház hőigénye igen alacsony, ezért az 1700m3 /éves támogatott gáz árával kifűthető.

Irányár:169.990.000.- Ft.
Hirdetési azonosító:357068

Várom megtisztelő hívását!

GDN hitelcentrumunk, 12 bankot versenyeztet és lebonyolítja a teljes ügyintézést.
Számtalan variáció létezik, ezért kérje FÜGGETLEN szakértőnk személyre szabott, egyedi javaslatát!

Ich spreche Deutsch.
I speak English. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: - GDN azonosító: 357068

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023