Eladó 4 szobás családi ház SiójutEladó 4 szobás családi ház SiójutEladó 4 szobás családi ház SiójutEladó 4 szobás családi ház SiójutEladó 4 szobás családi ház SiójutEladó 4 szobás családi ház SiójutEladó 4 szobás családi ház SiójutEladó 4 szobás családi ház SiójutEladó 4 szobás családi ház SiójutEladó 4 szobás családi ház SiójutEladó 4 szobás családi ház SiójutEladó 4 szobás családi ház SiójutEladó 4 szobás családi ház SiójutEladó 4 szobás családi ház SiójutEladó 4 szobás családi ház SiójutEladó 4 szobás családi ház SiójutEladó 4 szobás családi ház SiójutEladó 4 szobás családi ház SiójutEladó 4 szobás családi ház SiójutEladó 4 szobás családi ház SiójutEladó 4 szobás családi ház SiójutEladó 4 szobás családi ház SiójutEladó 4 szobás családi ház Siójut
Eladó 4 szobás családi ház Siójut
69 000 000 Ft
575 E Ft/m2
  • 23 fotó
  • Térkép
Eladó 4 szobás családi ház Siójut
Eladó 4 szobás családi ház Siójut
69 M Ft
575 E Ft/m2
  • 23 fotó
  • Térkép
+36 70 904 6104
ReferensHuber Adrienne
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó 4 szobás családi ház Siójut

120 m2alapterület
4szoba
Felújított állapotú
5813 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

A LIDO HOME siófoki irodája eladásra kínálja ezt a felújított CSALÁDI HÁZAT SIÓJUTON.

A 4 szobás családi ház 120 nm-es hasznos lakótérrel rendelkezik. Tartozik még hozzá egy fedett nyári partihelyiség konyhával, grillhelyiséggel, jakuzzival. Egy kerti mobil medence, egy téglagarázs, raktár, tároló, ill. egy fedett kocsibeálló alatt álló lakóautó, melyet vendégek fogadására tartanak fent.
A telek két helyrajzi számon összesen 5813 nm, nagyobb része gyümölcsös és szántóként hasznosított.
Egy fedett szélfogóból lépünk be a járólapos előtérbe, ahonnan a két világos hálószoba, a WC helyiség és a fürdőszoba nyílik. Egy boltíven keresztül jutunk a tágas nappaliba, melynek sarkában egy csodás cserépkályha van beépítve. Innen nyílik az ebédlő és a konyha. A konyha egyik végén van az éléskamra, a másikban a mosókonyha van a gázkazánnal.
A műanyag nyílászárók redőnnyel ellátottak. Egy klímaberendezés is beépítésre került a nappaliba. A két hálószoba kivételével járólap a padlóburkolat. Az épület szigetelt, a tető pala, bitumen borítással.
Az épület folyamatosan karbantartott, nagyon jó állapotú.

Aki egy csendes nyugodt helyen szeretne családi házat, annak ez egy remek lehetőség lehet!
Könnyen megközelíthető az ingatlan és minden fontos intézmény megtalálható a közelben illetve a Balaton is mindössze 11 km-re található.
Amennyiben a LIDO HOME által kínált SIÓJUTI CSALÁDI HÁZAT, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.
Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024