Sárosd, cím nincs megadvaSárosd, cím nincs megadvaSárosd, cím nincs megadvaSárosd, cím nincs megadvaSárosd, cím nincs megadvaSárosd, cím nincs megadvaSárosd, cím nincs megadvaSárosd, cím nincs megadvaSárosd, cím nincs megadvaSárosd, cím nincs megadvaSárosd, cím nincs megadvaSárosd, cím nincs megadvaSárosd, cím nincs megadvaSárosd, cím nincs megadvaSárosd, cím nincs megadvaSárosd, cím nincs megadvaSárosd, cím nincs megadvaSárosd, cím nincs megadvaSárosd, cím nincs megadvaSárosd, cím nincs megadvaSárosd, cím nincs megadvaSárosd, cím nincs megadvaSárosd, cím nincs megadvaSárosd, cím nincs megadva
Sárosd, cím nincs megadva
50 480 000 Ft
601 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
Sárosd, cím nincs megadva
Sárosd, cím nincs megadva
50,5 M Ft
601 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
+36 20 487 4399
ReferensFodorné Darnai Henrietta
Telefonálok

Eladó családi ház
Sárosd, cím nincs megadva

84 m2alapterület
1 és 3 fél szoba
Új építésű
1163 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Fejér megye, Sárosd ÚJ ÉPÍTÉSŰ 84 nm-es családi ház eladó.

A feltüntetett ár már tartalmazza a telek árát és a külső kulcsra kész állapotot.

Az ingatlan falusias lakóterület besorolású övezetben, 1163 nm-es telken helyezkedik el.
A családi házban amerikai konyhás nappali, 3 félszoba, fürdőszoba, mosókonyha, külön WC található. Opcionálisan, akár nettó 9 m2 fedett terasszal is elérhető.
Egy Leier Típusház tökéletes választás lehet azoknak, akik szeretnek előre tervezni és a terveiket pontosan és kiszámíthatóan megvalósítani, mind anyagi, mind ütemezési szempontból.
Az ingatlan alkalmas az új építésű CSOK felhasználására. További kérdés esetén keressen bizalommal akár hétvégén is! Ügyfeleinknek díjtalanul készítünk akár online előzetes hitelbírálatot és teljeskörűen ingyenes hitel és támogatás ügyintézést vállalunk.

A Leier ház egy könnyen és gyorsan felépíthető, moduláris házrendszer. A Leier technológia előre tervezett és előre gyártott házakat kínál, amelyeket méretpontosan előállítanak, így biztosítható a kiszámítható végeredmény és a kiváló minőség. A Leier házak legfőbb jellemzője a Leier kéregfal, amely számos előnnyel jár hosszú távon. A kéregfalak méretei házanként változhatnak. A Leier házak előnyei: Gyors és költséghatékony kivitelezés: A méretpontos és előre gyártott technológia lehetővé teszi a gyorsabb építést kevesebb szakember és eszköz bevonásával. Az előre gyártott kéregfalakba beépítik az elektromos szerelvényeket és védőcsövezik őket, így időt és pénzt takaríthatunk meg. A kéregfalak utólag hőszigeteltek 20 cm-es grafitos EPS -el, mely kiváló hőtartó szerkezetet biztosít. A Leier kéregfal előnyei: Tartós és állandó minőség: A korszerű gyártástechnológia és a felhasznált anyagok kiváló minőséget biztosítanak. Gyors és megszakítás nélküli építés.

LRHZ

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023