Eladó, Sárosd, 2 szobásEladó, Sárosd, 2 szobásEladó, Sárosd, 2 szobásEladó, Sárosd, 2 szobásEladó, Sárosd, 2 szobásEladó, Sárosd, 2 szobásEladó, Sárosd, 2 szobásEladó, Sárosd, 2 szobásEladó, Sárosd, 2 szobásEladó, Sárosd, 2 szobásEladó, Sárosd, 2 szobásEladó, Sárosd, 2 szobás
Eladó, Sárosd, 2 szobás
19 900 000 Ft
331,7 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Eladó, Sárosd, 2 szobás
Eladó, Sárosd, 2 szobás
19,9 M Ft
331,7 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 30 503 0000
ReferensPosztlné Leiti Gabriella
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó, Sárosd, 2 szobás

60 m2alapterület
2szoba
felújítandó
3222 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Vh-003821. Sárosdon, 2 szobás tégla építésű parasztház, közel 3222 m2-es telek területtel eladó!

Sárosd Fejér vármegye középső részén helyezkedik el, légvonalban Székesfehérvártól és Dunaújvárostól is nagyjából egyforma távolságra. Jól megközelíthető gépkocsival: Székesfehérvár, Seregélyes, és Dunaföldvár irányából a 6228-as, Adony, Pusztaszabolcs és Káloz felől pedig a 6209-es úton. Vonattal a település a Pusztaszabolcs–Pécs-vasútvonalon érhető el. A nagyközség infrastruktúrája biztosítja a lakosok egészségügyi-, oktatási-, művelődési-, sportolási-, és vásárlási igényeinek kielégítését.

A település egyik gyöngyszeme ez az önálló, gazdálkodásra alkalmas „kisbirtok”, mely távol a nagyvárosok zajától, a természettől karnyújtásnyira, de még is a központhoz közel helyezkedik el.

A 1960-as években épült lakóház stabil alapokon nyugszik, zömében vályog falazata 50-60cm vastag. Korszerűsítése, felújítása a tulajdonosok elvárása szerint történik, hagyományos technológiával és természetes anyagok felhasználásával.
A minden oldalról bekerített telekterület 3222m2 alapterületű, hátsó harmada gazdasági udvar. Az ingatlan teljes utcafrontja: 21méter.
A ház hasznos alapterülete 60m2, elosztását tekintve a következő helyiségekből áll:
Előszoba, spájz, 2 hálószoba, fürdőszoba, wc. külön konyha és kazánház
Fűtését gázkazán biztosítja, radiátoros hőleadással.(jelenleg radiátor nincs) Kiegészítő fűtés kályhával lehetséges. Melegvíz ellátás villanybojlerral történik. A legtöbb nyílászáró felújításra került.
A házhoz kapcsolódó tornác-terasz 22m2 alapterületű, ezt követi egy zárt, kb30m2-es tároló.
A locsolás fúrt kútból megoldott.

Ami a ház udvarát illeti, három részre „tagolható”:
Első kert ház és udvar.
Középső kert: baromfiudvar, ólakkal, tárolókkal.
Hátsó kert: kifutóval (ló-kecske-birka tartásra is alkalmas)

Kertbarátoknak, gazdálkodó embereknek vagy egyszerűen a nyugalomra és a természet közelségére vágyoknak remek választás. Az ingatlan egyébiránt családi gazdaság kialakítására, illetve a terület megosztásával 3 önálló telek létrehozható, és értékesíthető.

A vásárláshoz, a jelenleg aktuális családok otthonteremtésére vonatkozó összes támogatás igénybe vehető (Falusi CSOK , Jelzáloghitel, , Babaváró kölcsön…)


Eladási irányár: 19,9 M Ft


Ha felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: - GDN azonosító: 351838

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • terasz
  • parkolás garázs

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023