Eladó családi ház, Sarkad, 3 szobásEladó családi ház, Sarkad, 3 szobásEladó családi ház, Sarkad, 3 szobásEladó családi ház, Sarkad, 3 szobásEladó családi ház, Sarkad, 3 szobásEladó családi ház, Sarkad, 3 szobásEladó családi ház, Sarkad, 3 szobásEladó családi ház, Sarkad, 3 szobásEladó családi ház, Sarkad, 3 szobás
Eladó családi ház, Sarkad, 3 szobás
12 000 000 Ft
110,1 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház, Sarkad, 3 szobás
Eladó családi ház, Sarkad, 3 szobás
12 M Ft
110,1 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 70 310 4451
ReferensKoszecz Andrea
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Sarkad, 3 szobás

109 m2alapterület
3szoba
Felújított állapotú
1468 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Sarkad város Gyula fürdővárosától mindössze 14 kilométerre található, ahol egy 109 m²-es családi ház vált eladóvá.
Az ingatlan 3 tágas, külön bejáratú szobával rendelkezik, amelyek régebben össze voltak nyitva, így az új lakók igény szerint könnyedén visszaállíthatják ezt az elrendezést.
A ház melegét gáz- és vegyestüzelésű kazán, a meleg víz ellátását pedig egy elektromos hőtárolós bojler garantálja, amelyet néhány évvel ezelőtt cseréltek le.
A ház szerkezete vályogból, újabb része téglából épült, a szobákban hajópadló található szőnyegpadlóval borítva, míg a folyosó, konyha és a fürdőszoba betonozott, kerámia lapokkal burkolt. Teljes közmű ki van építve (villany, gáz, víz, csatorna).
A 1468 m²-es telek végén egy kis csatorna is húzódik, lehetőséget teremtve egy hangulatos kert kialakítására.
A családi ház jó választás lehet nagycsalád számára is.

Az ingatlan elhelyezkedése jó, a városközpont gyorsan elérhető, ahogy a Tesco és további boltok is a közelben találhatóak.
A város infrastruktúrája jó, mivel Sarkad a 11 településből álló kistérség központja. Megtalálhatóak a városban hivatalok, orvosi rendelők, posta, különböző oktatási intézmények stb. Az általános és középiskolai intézmények mellett magán bölcsőde és óvoda is fogadja a kisebb gyerekeket.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, keressen akár hétvégén is!
Irodánk teljeskörű segítséget nyújt az adás-vétel sikeres lebonyolításában. Rendelkezésünkre áll tapasztalt, megbízható ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző is!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024