Pomázi eladó családi ház, 8 szobás, az Ady Endre utcábanPomázi eladó családi ház, 8 szobás, az Ady Endre utcábanPomázi eladó családi ház, 8 szobás, az Ady Endre utcábanPomázi eladó családi ház, 8 szobás, az Ady Endre utcábanPomázi eladó családi ház, 8 szobás, az Ady Endre utcábanPomázi eladó családi ház, 8 szobás, az Ady Endre utcábanPomázi eladó családi ház, 8 szobás, az Ady Endre utcábanPomázi eladó családi ház, 8 szobás, az Ady Endre utcábanPomázi eladó családi ház, 8 szobás, az Ady Endre utcábanPomázi eladó családi ház, 8 szobás, az Ady Endre utcábanPomázi eladó családi ház, 8 szobás, az Ady Endre utcábanPomázi eladó családi ház, 8 szobás, az Ady Endre utcábanPomázi eladó családi ház, 8 szobás, az Ady Endre utcábanPomázi eladó családi ház, 8 szobás, az Ady Endre utcábanPomázi eladó családi ház, 8 szobás, az Ady Endre utcábanPomázi eladó családi ház, 8 szobás, az Ady Endre utcábanPomázi eladó családi ház, 8 szobás, az Ady Endre utcábanPomázi eladó családi ház, 8 szobás, az Ady Endre utcábanPomázi eladó családi ház, 8 szobás, az Ady Endre utcábanPomázi eladó családi ház, 8 szobás, az Ady Endre utcábanPomázi eladó családi ház, 8 szobás, az Ady Endre utcábanPomázi eladó családi ház, 8 szobás, az Ady Endre utcábanPomázi eladó családi ház, 8 szobás, az Ady Endre utcábanPomázi eladó családi ház, 8 szobás, az Ady Endre utcábanPomázi eladó családi ház, 8 szobás, az Ady Endre utcábanPomázi eladó családi ház, 8 szobás, az Ady Endre utcábanPomázi eladó családi ház, 8 szobás, az Ady Endre utcábanPomázi eladó családi ház, 8 szobás, az Ady Endre utcábanPomázi eladó családi ház, 8 szobás, az Ady Endre utcábanPomázi eladó családi ház, 8 szobás, az Ady Endre utcábanPomázi eladó családi ház, 8 szobás, az Ady Endre utcában
Pomázi eladó családi ház, 8 szobás, az Ady Endre utcában
82 900 000 Ft
376,8 E Ft/m2
  • 31 fotó
  • Térkép
Pomázi eladó családi ház, 8 szobás, az Ady Endre utcában
Pomázi eladó családi ház, 8 szobás, az Ady Endre utcában
82,9 M Ft
376,8 E Ft/m2
  • 31 fotó
  • Térkép
+36 30 919 7983
ReferensVad
Telefonálok

Eladó családi ház
Pomázi eladó családi ház, 8 szobás, az Ady Endre utcában

220 m2alapterület
8szoba
állapotú
595 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

!!!!Összeköltöző, befektetők figyelmébe ajánlom!!!

Eladó Pomáz csendes részén, a Pilisi hegyekre panorámás, 595 nm-es telken elhelyezkedő, 220 nm-es akár 3 generációnak is alkalmas családi ház.

A nagy ház 2 külön, sajátbejáratú lakrészből áll. A Földszinti lakrész 2 szoba, konyha , étkező, fürdő és egy kamra, a szinte teljes értékű felső szint amerikai-konyhás nappali + 3 külön bejáratú szoba és fürdőszobából áll. Található a telken egy kis ház is, ami konyha, fürdő és 2 szobából áll. Az ingatlan így akár három generációnak is alkalmas, de befektetésnek is kiváló. A kis házat jelenleg bérlő lakja, aki ha az új tulajdonos is akarja szívesen maradna. A kertben kis halastó lett kialakítva, de van hely akár egy baráti kerti grillezésre is. A ház alatt található egy garázs és tároló, ami akár kisebb üzleti tevékenységre is alkalmas lehet.(pl. kutyakozmetika, műhely stb./ A telekre további 2-3 járművel is be lehet állni.

Fűtése cirkóval megoldott, de minden szobában külön klíma is lett kiépítve, amihez H tarifás mérők lettek felszerelve így gazdaságosabbá téve a rezsi számlát. A rezsiszámlánál 3 lakásra kapta meg a kedvezményes tarifát az ingatlan. Az ingatlant folyamatosan karbantartották, 1 éve a teljes elektromos hálózat felújításra került.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024