Eladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobásEladó, Pécs, 8 szobás
Eladó, Pécs, 8 szobás
269 000 000 Ft
896,7 E Ft/m2
  • 50 fotó
  • Térkép
Eladó, Pécs, 8 szobás
Eladó, Pécs, 8 szobás
269 M Ft
896,7 E Ft/m2
  • 50 fotó
  • Térkép
+36 70 412 3761
ReferensSzilágyi Róbertné - Marcsi
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó, Pécs, 8 szobás

300 m2alapterület
8szoba
857 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Regisztrációs szám: H465080

Tisztelt Érdeklődő!
Nincs könnyű dolgom bemutatni Önnek, ezt az ideális fekvésű, LUXUS FELSZERELTSÉGŰ, szép házat, és a környezetét, ugyanis rengeteg információ van a fejemben, amit szeretnék megosztani Önnel, ahhoz pedig több oldalnyi terjedelem is kevés volna, de azért megpróbálom a lényeges részeket kiemelni!

SZERINTEM, VALAHOL ITT KEZDŐDIK AZ OTTHON!

Baranya Vármegyében, a megyeszékhelyen, Pécs villanegyedében kínálom megvételre, ezt a rendkívül jó elhelyezkedésű, Mecsekoldali, 3 generációs családi házat.
A hely igen közkedvelt, csendes, nyugodt, átmenő forgalom zajától szinte teljesen mentes!
A mindig friss levegő, a Mecsek közelsége és az elit, frekventált környék teszi vonzóvá a Mikszáth Kálmán utcát.
A belváros 8 perces sétával, kényelmesen elérhető, ezért fiatalok és idősek számára is jó szívvel ajánlom az ingatlant, de a befektetőket se hagynám ki,
hiszen akár 3 lakásos társasházzá is lehetne nyilváníttatani az épületet, de több, másféle felhasználási céllal is lehet gondolkodni az épület együttesben.
......Bemutató teremként, orvosi rendelőként, cégképviseletként, vagy vállalkozás telephelyeként is funkcionálhat, de a szépségiparban tevékenykedők is apellálhatnak rá, csak a jövőbeni tulajdonos fantáziája szab határt a lehetőségek tárházának!

Nézzük a kimagasló felszereltségű ingatlan főbb tulajdonságait:
- Az 1970-es években tégla falazattal DECRABOND acél lemez fedéssel, beton födémmel épült a ház
- A 2000-es évek derekán, átépítették és korszerűsítették a teljes épület együttest, szinte a pincétől a padlásig, a teljes vezetékrendszeren át, minden megújult
- Az ingatlanban, 3 külön Önálló lakás található, a lakások Kb. 100 m2-esek
- A 2 garázsban, összesen 4 gépjármű számára került kialakításra hely, zárt tárolási lehetőségként, melyeket elektromos kapunyítással oldottak meg.
- Az egyik garázs szerelőaknás, mely a 2,5 m magasságú ajtónyílásának köszönhetően, mikróbusz tárolására is alkalmas
- Elektromosan nyíló bejárati kis és nagykapú teszi lehetővé az udvarba történő egyszerű ki és bejutást
- A 2 garázs közti Wellness részben, a fedett medencetérben egy 7*3 m-es feszített víztükrű medence került kiépítésre, ellenáramoltatóval, fűtéssel, páralecsapóval,
és még egy finnszauna is helyet kapott ugyan ebben a térben
- Gyönyörű pince, vendégtérrel, billiárdszobával tudja színvonalassá tenni a baráti összejöveteleket
- 2 terasz és 1 erkély biztosítja a kültér nyújtotta kellemes komfort érzetet
- Ház színtű, központi víz lágyító rendszer tisztítja és lágyítja a vezetékes vizet
- 3*25 A azaz az Ipari áram is kiépítésre került
- Az épületben házi telefon is működik, 8 alállomással
- Olasz (Palazetti) márkájú épített kandalló, márkaazonos tűztérrel, gránit és nemesvakolat burkolattal, beépített elektromos ventilátorral biztosítja még a gáz fűtés mellé a a földszinti
lakás melegét. A kandalló a maga szenzációs és látványos megjelenésével fokozza a téli esték hangulatát.
- Lakásonként önálló gáz és villanyórák kerültek beépítésre
- A gáz cirkó fűtés, padlóba építve és radiátorokon keresztül fűti fel a légteret
- A külső hőszigetelésnek köszönhetően nagyon kedvező a fűtésszámla, nagyon jó az épület hőmegtartó képessége.
- Kömmerling acél betétes műanyag ablakok lettek beépítve, melyek redőnnyel is fel lettek szerelve
- A kertben található dísznővények öntözésére kiválóan alkalmas a ciszternában tárolt víz, mely szivattyú segítségével, kerti csapon keresztül érkezik a nővényekhez

........ úgy gondolom, hogy ennyi információ elegendő ahhoz, hogy el tudja dönteni Ön, hogy el tudná-e képzelni magát ebben a miliőben?

.......és ami még nagyon fontos lehet az Ön számára, az a szomszédság! ŐK, orvos házaspár, orvos "gyermekekkel", akikkel kiváló kapcsolatot ápol az ingatlan tulajdonosa!

Ha mindent latba vetünk, rá kell, hogy jöjjünk, bármilyen soknak is tűnik az ingatlan irányára, ezen a környéken, ezekkel az adottságokkal és felszereltséggel, a mai világban ennyi pénzből, sajnos nem lehet kihozni egy hasonló ingatlant!

Az ingatlan udvara rendezett, karbantartott, parkosított. A 10 m magas mamut fenyő, a kerti kiülő, a Wellness rész, a banán és yukka pálmák sokasága, a hatalmas leanderek, a gyönyörű virágok, a grillezések, a dézsában és a medencében történő fürdések, mind-mind az itt lakók extra igényeit tudják kielégíteni.

A lakóingatlan közvetlen szomszédságában, szinte karnyújtásnyi távolságon belül található:
- buszmegálló, élelmiszerbolt, orvosi rendelő, posta, gyógyszertár, óvoda.... és minden más ami feltétlenül szükséges a mindennapi élethez.

Ha fel tudtam kelteni az érdeklődését, várom hívását, hogy nagy Tisztelettel megmutathassam Önnek a hét bármelyik napján, ezt az igazi családi fészket.

Várom hívását akár most is, állok szíves rendelkezésére! KÖSZÖNÖM, HOGY BENÉZETT!

(Néhány bútor értékesítése, megegyezés tárgyát képezi!)

NÁLUNK, a teljes körű pénzügyi megoldások ügyintézése díjmentes!!!
Minden élethelyzetre végzünk pénzügyi elemzést - ha vásárolni szeretne, segítünk, hogy ezt a legjobb feltételek mellett tudja megtenni, ha eladni szeretné az ingatlanát
nézzük meg, hátha érdemes a meglévő hitelét átváltani. Keressen bizalommal, szakértők vagyunk, mindent (is) megoldunk!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024