Eladó családi ház Pécs a Kispostavölgy tető, 4 szobásEladó családi ház Pécs a Kispostavölgy tető, 4 szobásEladó családi ház Pécs a Kispostavölgy tető, 4 szobásEladó családi ház Pécs a Kispostavölgy tető, 4 szobásEladó családi ház Pécs a Kispostavölgy tető, 4 szobásEladó családi ház Pécs a Kispostavölgy tető, 4 szobásEladó családi ház Pécs a Kispostavölgy tető, 4 szobásEladó családi ház Pécs a Kispostavölgy tető, 4 szobásEladó családi ház Pécs a Kispostavölgy tető, 4 szobásEladó családi ház Pécs a Kispostavölgy tető, 4 szobásEladó családi ház Pécs a Kispostavölgy tető, 4 szobásEladó családi ház Pécs a Kispostavölgy tető, 4 szobásEladó családi ház Pécs a Kispostavölgy tető, 4 szobásEladó családi ház Pécs a Kispostavölgy tető, 4 szobásEladó családi ház Pécs a Kispostavölgy tető, 4 szobásEladó családi ház Pécs a Kispostavölgy tető, 4 szobásEladó családi ház Pécs a Kispostavölgy tető, 4 szobásEladó családi ház Pécs a Kispostavölgy tető, 4 szobásEladó családi ház Pécs a Kispostavölgy tető, 4 szobásEladó családi ház Pécs a Kispostavölgy tető, 4 szobásEladó családi ház Pécs a Kispostavölgy tető, 4 szobásEladó családi ház Pécs a Kispostavölgy tető, 4 szobásEladó családi ház Pécs a Kispostavölgy tető, 4 szobásEladó családi ház Pécs a Kispostavölgy tető, 4 szobásEladó családi ház Pécs a Kispostavölgy tető, 4 szobásEladó családi ház Pécs a Kispostavölgy tető, 4 szobásEladó családi ház Pécs a Kispostavölgy tető, 4 szobásEladó családi ház Pécs a Kispostavölgy tető, 4 szobás
Eladó családi ház Pécs a Kispostavölgy tető, 4 szobás
84 400 000 Ft
521 E Ft/m2
  • 28 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Pécs a Kispostavölgy tető, 4 szobás
Eladó családi ház Pécs a Kispostavölgy tető, 4 szobás
84,4 M Ft
521 E Ft/m2
  • 28 fotó
  • Térkép
+36 20 463 2448
ReferensGr
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház Pécs a Kispostavölgy tető, 4 szobás

162 m2alapterület
4szoba
állapotú
2090 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Pécsen, postavölgyben a város egyik legnyugodtabb, legcsendesebb részén, eladásra kínálunk egy 2090m2-es telken elhelyezkedő családi házat, saját présházzal és borospincével!

A ház alsó szintje tégla szerkezetű, itt található egy mosókonyha, amely igény esetén fürdőszobává alakítható, egy WC, illetve egy nagyobb előtér, mely igény esetén szintén két részre osztható, illetve a garázst is innen lehet megközelíteni. A felső szint könnyű szerkezetes, 3 szobával, fürdő+WC-vel és egy konyha+étkezővel rendelkezik. Fűtéséről gáz-cirkó kazán gondoskodik és bár nincsenek telepítve, de napelem engedéllyel is rendelkezik.

A ház előtti udvarrész 2 autónak tud helyet biztosítani, a kapu és a garázs is elektromosan nyitható, továbbá a garázs rendelkezik egy 1,5 - 2m2-es búvóhelységgel, ami kitünően alkalmas gumik és egyéb dolgok tárolására.

A házhoz tartozik egy műemlékvédelmi jellegű, kb. 40m2-es, két helységgel rendelkező présház, melyből egy ásott borospince nyílik. A kisebb helység jelenleg nyári konyhaként funkcionál. A ház mögött található 1800m2-es telekrész nagy része szőlővel bevetett, de gyümölcsfák és is találhatók rajta.

Házi bortermelők számára kitűnő választás!

Az OTP INGATLANPONT teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A megvásárolni kívánt ingatlan finanszírozásához a CSOK-ot, a Babaváró hitelt, a kedvezményes hitelkonstrukciókat helyben ingyenesen intézzük. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést, az energetikai tanúsítvány elkészítéséhez energetikust biztosítunk, segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyintézésben az ajánlattételtől a birtokba lépésig.

További infrmációkért eressen bizalommal a hét bármely napján!

Referenciaszám: M234394

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024