Pécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi ház
Pécs eladó családi ház
74 900 000 Ft
832,2 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Pécs eladó családi ház
Pécs eladó családi ház
74,9 M Ft
832,2 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 30 625 2456
ReferensT
Telefonálok

Eladó családi ház
Pécs eladó családi ház

90 m2alapterület
5szoba
állapotú
1600 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Pécs-Patacson eladó hangulatos családi ház, akár több generáció részére!

A 120 nm-es családi ház az 1970-es évek végén épült, de 7 évvel ezelőtt teljeskörűen felújították. Az épület stabil és masszív, téglából épült. A felújítás során lecserélték a tetőt, a nyílászárókat, burkolatokat, átalakították a fürdőszobát, valamint a ház északi oldala szigetelést kapott. Jelenleg 2 szintből áll, de a tetőtér beépíthető. A földszinten az előszoba, konyha, nappali, fürdőszoba, külön mosdó mellett még egy gardrób és 3 hálószoba található. Továbbá egy erkéllyel és egy terasszal is rendelkezik. Az alagsorban jelenleg egy 30 nm-es, összkomfortos garzon van kialakítva, így akár több generáció részére is alkalmas, vagy akár saját vállalkozását is tudja otthonról végezni. Fűtése gázcirkóval van megoldva, valamint a nappaliban egy kandalló is található.

Az 1600 nm-es telek rendezett, füvesített, gyümölcsfákkal beültetett és teraszos kialakítású. A kerben a 15 nm-es fedett terasz mellett egy kemence is van. Tartozik hozzá egy garázs és 2 fedett gépkocsi beálló.

Az ingatlan legkorábban augusztus végén vehető birtokba és akár ingatlan beszámítás és csere is szóba jöhet. Elhelyezkedése kiváló, a közelben minden fontos szolgáltatás és intézmény elérhető.

További információkért keressen bizalommal!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024