Eladó családi ház Pécs, 3 szobásEladó családi ház Pécs, 3 szobásEladó családi ház Pécs, 3 szobásEladó családi ház Pécs, 3 szobásEladó családi ház Pécs, 3 szobásEladó családi ház Pécs, 3 szobásEladó családi ház Pécs, 3 szobásEladó családi ház Pécs, 3 szobásEladó családi ház Pécs, 3 szobásEladó családi ház Pécs, 3 szobásEladó családi ház Pécs, 3 szobásEladó családi ház Pécs, 3 szobásEladó családi ház Pécs, 3 szobásEladó családi ház Pécs, 3 szobásEladó családi ház Pécs, 3 szobás
Eladó családi ház Pécs, 3 szobás
59 990 000 Ft
499,9 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Pécs, 3 szobás
Eladó családi ház Pécs, 3 szobás
60 M Ft
499,9 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 30 957 6056
ReferensKovács Anita
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház Pécs, 3 szobás

120 m2alapterület
3szoba
Felújított állapotú
934 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Pécs, Mecsekoldal-Szkókó részén, 130 m2-es, 3 szobás, 3 szintes családi ház eladó!

A ház kiváló elrendezésű, szobái kifejezetten tágasak, így akár több kisebb helyiség vagy akár egy különálló lakrész is kialakítható. A ház alsó szintje az 1960-as években épült, erre lett később, a 90-es években ráépítve a felső két szint.
A klasszikus időket idéző, eredeti házrész helyiségeit az egyedi tömör fa bútorokkal berendezett konyhából közelíthetjük meg. Innen nyílik egy étkezőként használt kisebb szoba.

Ezen a szinten található még egy kamra, valamint a ház ékköve, egy eredeti állapotában tökéletesen megőrzött borospince is! A ház előző tulajdonosa borászattal is foglalkozott, amihez a birtokon termelt kiváló minőségű szőlőt használta fel.

A ráépített középső szintje külön bejáratú, a kertből nyíló tágas teraszról közelíthetjük meg. Innen egy nagyméretű nappaliba léphetünk, ahonnan nyílik a fürdőszoba is. A nappaliból válaszfallal van elválasztva egy szoba, ahol megtalálható a gyönyörű, smaragdzöld színű cserépkályha.

Középső szintjéről érhetjük el a legfelső, tetőtéri szintjét. Itt a falak lambériával burkoltak, ami igazán egyedivé teszi a megjelenést! Itt kapott helyet a tágas hálószoba, szemközti részén pedig egy dolgozószoba.

Az újonnan épített felső szintek szép állapotú laminált parkettával burkoltak, az aló szinten pedig időtálló járólap lett lefektetve. Az ablakokat zsalugáterek fedik, fokozva a virágokkal borított kertből kimagasló ház hangulatos megjelenését!
A lakás melegét gázkonvektor adja, de a cserépkályha is kifogástalanul működik.
A ház statikailag kifogástalan állapotú, a tetőszerkezete úgyszintén.

A telek mérete igen nagy, 934 m2. A ház körül gyönyörű virágok és gyömölcsfák találhatók, továbbá egy kis halastó is helyett kapott, ami szintén fokozza a ház különlegességét! A kert felső részén lett kialakítva a nagy gonddal megművelt, méretes borbirtok, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a mecseki hegyoldalra és a városra egyaránt!
Az udvaron ezen felül található még egy fedett garázs is.

A legközelebbi buszmegálló, ahonnan közvetlenül a belvárosba lehet jutni, a háztól 1km-re található.

Az ingatlan per- és tehermentes, a vételár kifizetését követően rövid időn belül költözhető!

Hívjon, tekintse meg és legyen Ön a szerencsés tulajdonosa ennek a csodás otthonnak !

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024