Pécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi ház
Pécs eladó családi ház
59 990 000 Ft
499,9 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Pécs eladó családi ház
Pécs eladó családi ház
60 M Ft
499,9 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 850 6529
ReferensCsigi András
Telefonálok

Eladó családi ház
Pécs eladó családi ház

120 m2alapterület
3szoba
Felújított állapotú
934 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Pécs, Mecsekoldal-Szkókó részén, 130 m2-es, 3 szobás, 3 szintes családi ház eladó!

A ház kiváló elrendezésű, szobái kifejezetten tágasak, így akár több kisebb helyiség vagy akár egy különálló lakrész is kialakítható. A ház alsó szintje az 1960-as években épült, erre lett később, a 90-es években ráépítve a felső két szint.
A klasszikus időket idéző, eredeti házrész helyiségeit az egyedi tömör fa bútorokkal berendezett konyhából közelíthetjük meg. Innen nyílik egy étkezőként használt kisebb szoba.

Ezen a szinten található még egy kamra, valamint a ház ékköve, egy eredeti állapotában tökéletesen megőrzött borospince is! A ház előző tulajdonosa borászattal is foglalkozott, amihez a birtokon termelt kiváló minőségű szőlőt használta fel.

A ráépített középső szintje külön bejáratú, a kertből nyíló tágas teraszról közelíthetjük meg. Innen egy nagyméretű nappaliba léphetünk, ahonnan nyílik a fürdőszoba is. A nappaliból válaszfallal van elválasztva egy szoba, ahol megtalálható a gyönyörű, smaragdzöld színű cserépkályha.

Középső szintjéről érhetjük el a legfelső, tetőtéri szintjét. Itt a falak lambériával burkoltak, ami igazán egyedivé teszi a megjelenést! Itt kapott helyet a tágas hálószoba, szemközti részén pedig egy dolgozószoba.

Az újonnan épített felső szintek szép állapotú laminált parkettával burkoltak, az aló szinten pedig időtálló járólap lett lefektetve. Az ablakokat zsalugáterek fedik, fokozva a virágokkal borított kertből kimagasló ház hangulatos megjelenését!
A lakás melegét gázkonvektor adja, de a cserépkályha is kifogástalanul működik.
A ház statikailag kifogástalan állapotú, a tetőszerkezete úgyszintén.

A telek mérete igen nagy, 934 m2. A ház körül gyönyörű virágok és gyümölcsfák találhatók, továbbá egy kis halastó is helyett kapott, ami szintén fokozza a ház különlegességét! A kert felső részén lett kialakítva a nagy gonddal megművelt, méretes borbirtok, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a mecseki hegyoldalra és a városra egyaránt!
Az udvaron ezen felül található még egy fedett garázs is.

A legközelebbi buszmegálló, ahonnan közvetlenül a belvárosba lehet jutni, a háztól 1km-re található.

Az ingatlan per- és tehermentes, a vételár kifizetését követően rövid időn belül költözhető!

Hívjon, tekintse meg és legyen Ön a szerencsés tulajdonosa ennek a csodás otthonnak!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024