Eladó 2 szobás családi ház PécsEladó 2 szobás családi ház PécsEladó 2 szobás családi ház PécsEladó 2 szobás családi ház PécsEladó 2 szobás családi ház PécsEladó 2 szobás családi ház PécsEladó 2 szobás családi ház PécsEladó 2 szobás családi ház PécsEladó 2 szobás családi ház PécsEladó 2 szobás családi ház Pécs
Eladó 2 szobás családi ház Pécs
33 000 000 Ft
412,5 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Eladó 2 szobás családi ház Pécs
Eladó 2 szobás családi ház Pécs
33 M Ft
412,5 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 30 396 6682
ReferensMéhes Anita
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó 2 szobás családi ház Pécs

80 m2alapterület
2szoba
felújítandó
650 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Pécs-Málomban, hangulatos környezetben eladó felújítandó családi ház!

Keresed az otthont, ami történetet mesél? Egy igazi gyöngyszemet, ahol a múlt és a jelen találkozik? Itt az alkalmad! Pécs-Málomban, egy bájos, csendes környezetben kínálunk eladásra egy családi házat, melyet a 1940-es években építettek.

Az 80nm-es ingatlan frissen felújított tetővel és modern műanyag ablakokkal rendelkezik, melyek biztosítják a komfortos lakhatást és az energiatakarékosságot.
A gázvezeték a házba be van vezetve, jelenleg a konyhai rész van ellátva gázkonvektorral. A helyiség többi részén a fűtés kiépítése lehetővé teszi a modern fűtésrendszerek bevezetését a jövőben.

A falak vályogból és téglából épültek, így a kinti hőmérséklet a bentivel kiegyenlítődik, nyáron hűt, télen fűt alapon.

A ház 650nm sarok telken fekszik, nyári konyhával, 2 szobával, spájzzal, tágas konyhával, utólag kialakított fürdőszobával, világos folyosóval.

A villanyvezeték korszerűsítésre szorul, szigetelés nem történt a házon. Utcafronton, a ház mellett, hangulatos kis kert található, ami kitűnően alkalmas kertészkedésre.

Az ingatlan területén található még egy 34nm-es garázs, tárolóval, ami lehetőséget ad szerszámok, kerti eszközök elhelyezésére.

A házat áthatja a vidéki hangulat, ahol az árnyékos zöld kert a nyugalom szigete. A házat fák veszik körül két oldalról, és a kertben egy fúrt kút is helyet kapott.

Ez a ház egy kiváló lehetőség azoknak, akik saját maguk szeretnék kialakítani otthonukat, távol a város zajától, Kertváros peremén.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024