Eladó 3 szobás családi ház PécsEladó 3 szobás családi ház PécsEladó 3 szobás családi ház PécsEladó 3 szobás családi ház PécsEladó 3 szobás családi ház PécsEladó 3 szobás családi ház PécsEladó 3 szobás családi ház PécsEladó 3 szobás családi ház PécsEladó 3 szobás családi ház PécsEladó 3 szobás családi ház PécsEladó 3 szobás családi ház PécsEladó 3 szobás családi ház PécsEladó 3 szobás családi ház Pécs
Eladó 3 szobás családi ház Pécs
39 000 000 Ft
458,8 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Eladó 3 szobás családi ház Pécs
Eladó 3 szobás családi ház Pécs
39 M Ft
458,8 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 30 403 6571
ReferensMarton András
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó 3 szobás családi ház Pécs

85 m2alapterület
3szoba
felújítandó
200 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Pécs belvárosának az Egyetemvároshoz közeli részén, családi házas környezetben, polgári stílusú kétlakásos lakóház, külön bejáratú felső szintje a hozzá tartozó 20 nm-es garázzsal, és 220 nm területtel eladó!

A remek elrendezésű, 84 nm alapterületű 3 szobás lakás, központi elhelyezkedése és egyedi paraméterei okán ritkaságnak számít a pécsi ingatlanpiacon.
A ház kitűnő szerkezeti állapotú, de az eladásra kínált felső szint teljes belső felújítást igényel. A lakáshoz padlástér tartozik, a lépcsős feljáró az előszobából nyílik, ide a tető renoválását követően egy különálló lakószoba vagy hangulatos dolgozószoba is kialakítható. Ez a sok szempontból unikálisnak számító ingatlan a felújítást követően egy igazán kivételes otthonná válhat.

Az ár a garázst is magában foglalja, amely hozzávetőleg 5 M Ft-os értéket képvisel. A lakás és a garázs csak együtt eladó!

Az ingatlan tehermentes, adásvételt követően azonnal birtokba vehető!
Igény esetén hitelügyintézéssel, és ügyvédi háttérrel segítjük ügyfeleinket az adásvétel teljes folyamatában.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024