Eladó 3 szobás családi ház PécelEladó 3 szobás családi ház PécelEladó 3 szobás családi ház PécelEladó 3 szobás családi ház PécelEladó 3 szobás családi ház PécelEladó 3 szobás családi ház PécelEladó 3 szobás családi ház PécelEladó 3 szobás családi ház PécelEladó 3 szobás családi ház PécelEladó 3 szobás családi ház PécelEladó 3 szobás családi ház PécelEladó 3 szobás családi ház PécelEladó 3 szobás családi ház PécelEladó 3 szobás családi ház PécelEladó 3 szobás családi ház PécelEladó 3 szobás családi ház Pécel
Eladó 3 szobás családi ház Pécel
58 000 000 Ft
547,2 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Eladó 3 szobás családi ház Pécel
Eladó 3 szobás családi ház Pécel
58 M Ft
547,2 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 20 522 8878
ReferensBenedek Gábor
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Eladó 3 szobás családi ház Pécel

106 m2alapterület
3szoba
állapotú
516 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

A gyerekek kirepültek, így eladóvá vált ez a befektetésnek is kiváló, Pécel központi részén (mégis csendes mellékutcában) elhelyezkedő, garázsos, önálló családi ház!

Amennyiben befektetne, esetleg hitelből vásárolna, a legfontosabb információ: a telken, de kerítéssel leválasztva (külön bejáratos) található egy 75 m2-es üzlethelyiség, mely az utóbbi években sosem állt üresen, versenyeztek egymásért a bérlők. Jelenleg is ki van adva, mely bevétel akár egy 20 millió forintos lakáshitel havi törlesztőjét is kényelmesen fedezheti.

A ház az 1970-es évek végén épült B30-as téglából, palatetővel. Az évek során a tulajdonosok nagy hangsúlyt fektettek az állagmegóvásra, így szerencsére egy szerkezetileg remek állapotú, műanyag nyílászárós, redőnyös, zsindelytetős, elektromos garázskapuval rendelkező házat vehet meg, aki lát benne fantáziát.

A földszinti hatalmas szobákból kényelmesen kialakítható 3 háló is, de akár a tetőtér beépítetlen területére is elfér egy plusz szoba.

A fűtésért gázkonvektorok felelnek (valamint az egyik földszinti szobában egy fatüzelésű, hangulatos kis kályha), a melegvizet gázbojler állítja elő.

Az üzlethelyiségben még 2 évig fix (szerződött) bérlők vannak, utána az új tulajnak lehetősége lesz hosszabbítani, megversenyeztetni a jelentkezőket, vagy akár egy "otthoni" saját vállalkozást is beindíthat!
Kérdés esetén keressen bizalommal!
Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)
  • Épület szint: 2. emelet
  • terasz
  • parkolás garázs

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020