Eladó, Paks, 2+2 szobásEladó, Paks, 2+2 szobásEladó, Paks, 2+2 szobásEladó, Paks, 2+2 szobásEladó, Paks, 2+2 szobásEladó, Paks, 2+2 szobásEladó, Paks, 2+2 szobásEladó, Paks, 2+2 szobásEladó, Paks, 2+2 szobásEladó, Paks, 2+2 szobásEladó, Paks, 2+2 szobásEladó, Paks, 2+2 szobásEladó, Paks, 2+2 szobásEladó, Paks, 2+2 szobásEladó, Paks, 2+2 szobásEladó, Paks, 2+2 szobásEladó, Paks, 2+2 szobás
Eladó, Paks, 2+2 szobás
27 000 000 Ft
317,6 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Eladó, Paks, 2+2 szobás
Eladó, Paks, 2+2 szobás
27 M Ft
317,6 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 30 796 0607
ReferensRónai Krisztina
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó, Paks, 2+2 szobás

85 m2alapterület
2 és 2 fél szoba
állapotú
3176 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Paks - Dunakömlődön családi házas környezetben, ugyanakkor Pakstól csak pár percre található az eladásra kínált ház. A házat a parasztház típusú ingatlanok szerelmeseinek ajánlom, vagy annak, aki értékeli a nyugalmat, csendet, természet közeli otthont, mindezt nagy telekkel.
A folyosó beépítésre került, így onnan nyílik az előtér, egy fél szoba és a főzőfülke. Kialakításra került 2 db félszoba és egy nagyszoba, melyek hálószobaként funkcionálnak, egy nappali továbbá megtalálható egy kádas fürdőszoba és egy étkező. A fürdőszoba 3 éve lett felújítva, vízvezeték csere is történt.
A ház folytatásaként hátul tároló/kamra, istálló és egy terasz is található. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 3176nm. A telek beépíthetősége 30%, további bővítés lehetséges még igény esetén.
Az udvarban cseresznye, szilva, alma, barack, és mogyoró bokor is kiváló termést biztosít a család részére.

A ház vegyes falazatú, konyhában fa, többi helyiségben műanyag nyílászárókkal felszerelt. Téli hidegekben, a radiátorokon keresztül a fatüzelésű kazán biztosítja a kellemes hőmérsékletet.

Az ingatlan eladási ára 27.000.000Ft.
Paksi 2 szobás lakás 2. emeletig értékegyeztetéssel beszámítható.

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

  • Épület szint: 1. emelet

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021