Nagypall eladó családi házNagypall eladó családi házNagypall eladó családi házNagypall eladó családi házNagypall eladó családi házNagypall eladó családi házNagypall eladó családi házNagypall eladó családi házNagypall eladó családi házNagypall eladó családi házNagypall eladó családi házNagypall eladó családi házNagypall eladó családi házNagypall eladó családi házNagypall eladó családi házNagypall eladó családi házNagypall eladó családi házNagypall eladó családi házNagypall eladó családi házNagypall eladó családi házNagypall eladó családi házNagypall eladó családi házNagypall eladó családi házNagypall eladó családi házNagypall eladó családi házNagypall eladó családi ház
Nagypall eladó családi ház
20 000 000 Ft
303 E Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
Nagypall eladó családi ház
Nagypall eladó családi ház
20 M Ft
303 E Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
+36 20 944 3719
ReferensSzabó Zsolt Győző
Telefonálok

Eladó családi ház
Nagypall eladó családi ház

66 m2alapterület
3szoba
állapotú
1004 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Tisztelt Érdeklődő!

A Baranya vármegyei Nagypallon kínálok eladásra egy 1004 m2 telken fekvő, 66 m2 nagyságú, jó állapotban lévő családi házat. A ház előtti kert terület elegendő szabad teret biztosít, ugyanakkor kényelmesen művelhető is, ha egy saját veteményesben, virágokkal tarkított kertrészben vagy kis kerti tó létesítésében gondolkodnánk például.

Az épület előtti néhány lépcsős feljárót elkezdték kialakítani, az ide elképzelt fedett mini teraszos belépő kialakítása már az új tulajdonos feladata lesz. A házban a helyiségek elosztása jó, belépve az előszobába, előtérbe lépünk, a 3 szoba az épület egyik és másik végében van, 2 szobának utcai kilátása, a 3. szobának az ablaka a kertre néz. Ezenkívül egy nagy konyha-ebédlő, külön fürdőszoba és wc található, illetve a konyha mellett egy kamra is van.

Az ingatlan fűtését konvektorokkal oldották meg, Az étkezőben működőképes kandalló áll rendelkezésre, annak köszönhetően a hidegebb estéken is meleg és otthonos hangulatot teremthetünk. A kádas fürdőszobában a meleg vizet bojler szolgáltatja. A szobák laminált parkettáját a jelenlegi tulajdonos elkezdte letenni, de a szegélylécezés szintén a leendő új tulajdonosra vár. A szobákon kívüli helyiségek világos padlólapos burkolattal rendelkeznek. Az ablakokon szúnyogháló és redőny található.

Az utcára néző 2 szobát egy gipszkarton fal elhelyezésével alakították ki, mivel erre a 2 ablak elhelyezkedése lehetőséget biztosított.

A konyha-étkezőben, a helyiség harmadánál egy középen boltíves pillér és közlekedő került megépítésre, amely jelenleg is éke és különlegessége lehet a helyiségnek. Vele szemben a kertre néző ablakon át ömlik be a természetes fény.
Az ingatlanon és az épületben a főbb közművek megtalálhatóak.

A házhoz tartozik egy melléképület, amely akár gyerekbunkerré is alakítható. (Merészebb ötletelők és barkácsmesterek előnyben!). Jelenleg tárolóként funkcionál. Az épület északi oldalán még is találunk némi zöld területet, amely szintén az ingatlanhoz tartozik, a terület kb. 185 m2-es.

Nagypall Pécstől 20 km-re, Pécsváradtól 4 km-re fekszik, viszonylag gyors bejárással elérhető a baranyai megyeszékhely.

Ajánlom majdnem minden családnak, illetve családalapítás előtt állóknak.
Bátran keressen és megtekintheti ezt a nagypalli ingatlant.

Tisztelettel
Szabó Zsolt Győző
Városi Ingatlaniroda

  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: földszint
  • Épület szint: 1. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024