Nagykozár családi ház eladó, 2+1 szobásNagykozár családi ház eladó, 2+1 szobásNagykozár családi ház eladó, 2+1 szobásNagykozár családi ház eladó, 2+1 szobásNagykozár családi ház eladó, 2+1 szobásNagykozár családi ház eladó, 2+1 szobásNagykozár családi ház eladó, 2+1 szobásNagykozár családi ház eladó, 2+1 szobásNagykozár családi ház eladó, 2+1 szobásNagykozár családi ház eladó, 2+1 szobásNagykozár családi ház eladó, 2+1 szobásNagykozár családi ház eladó, 2+1 szobásNagykozár családi ház eladó, 2+1 szobásNagykozár családi ház eladó, 2+1 szobásNagykozár családi ház eladó, 2+1 szobásNagykozár családi ház eladó, 2+1 szobásNagykozár családi ház eladó, 2+1 szobásNagykozár családi ház eladó, 2+1 szobásNagykozár családi ház eladó, 2+1 szobásNagykozár családi ház eladó, 2+1 szobásNagykozár családi ház eladó, 2+1 szobásNagykozár családi ház eladó, 2+1 szobás
Nagykozár családi ház eladó, 2+1 szobás
49 000 000 Ft
418,8 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
Nagykozár családi ház eladó, 2+1 szobás
Nagykozár családi ház eladó, 2+1 szobás
49 M Ft
418,8 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
+36 30 737 4914
ReferensKriszbacher János
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Nagykozár családi ház eladó, 2+1 szobás

117 m2alapterület
2 és fél szoba
Felújított állapotú
1300 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Megvételre kínálok Nagykozár központjában, de csendes, szeparált fekvésű telken 120m2-es otthonos hangulatú családi házat. Jól lakható tereket alakítottak ki egy szinten, de egy kisebb galéria is tartozik a lakótérhez, ami igény esetén lakhatóvá tehető. A lakásba lépve egy tágas nappali-étkező konyhába érkezünk, ahonnan akár a fedett teraszra is kimehetünk, de innen nyílnak a hálószobák, és a tágas fürdő is. A mediterrán ház fűtéséről elektromosan üzemeltetett központi fűtés gondoskodik, de a meleg hangulat megteremtéséhez kandallót is igénybe vehetünk. Háztartási helyiség és kamra is van. Az udvar kialakításához szakember segítségét is igénybe vették, így egy igazán szép, gondozott kert tartozik a házhoz, intim belső udvarral. Öntőzőrendszer és kút is biztosítja a vízellátást. Melléképületek és egy nyári konyha (faház) is a tárolást szolgálják. A gondosan megtervezett és igényesen megépített, magas minőségben kivitelezett ház kellemes otthona lehet akár kényelmet szerető párnak, vagy családnak egyaránt.
Elsősorban Baranyai ingatlanok eladásával, vételével kapcsolatban állok rendelkezésére, de bérbeadással is foglalkozom. Ha a vételhez hitelre, CSOK-ra, FALUSI CSOK-ra, BABAVÁRÓRA, ügyvédre, energetikai tanúsítványra van szüksége, kérem hívjon! További információkért hívjon bizalommal!

Referencia szám: HZ497680-IT

  • elektromos

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020