Mohács 3 szobás családi ház eladóMohács 3 szobás családi ház eladóMohács 3 szobás családi ház eladóMohács 3 szobás családi ház eladóMohács 3 szobás családi ház eladóMohács 3 szobás családi ház eladóMohács 3 szobás családi ház eladóMohács 3 szobás családi ház eladóMohács 3 szobás családi ház eladóMohács 3 szobás családi ház eladóMohács 3 szobás családi ház eladó
Mohács 3 szobás családi ház eladó
33 000 000 Ft
532,3 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Mohács 3 szobás családi ház eladó
Mohács 3 szobás családi ház eladó
33 M Ft
532,3 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 20 944 3719
ReferensSzabó Zsolt Győző
Telefonálok

Eladó családi ház
Mohács 3 szobás családi ház eladó

62 m2alapterület
3szoba
állapotú
255 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Tisztelt Érdeklődő!

Mohács déli városrészének nyugati szélén, közel a Mátyás és a Baross utcához eladásra kínálok egy 62 m2-es családi házat.
A lakótérben 3 szoba, 1 fürdőszoba, a külön wc és a kamrás konyha található.
Az épületbe egy kis méretű belépőről lehet bejutni, melyre néhány lépcső vezet fel. Az előszoba és folyosóként funkcionáló helyiségből juthatunk be a szobákba, konyhába, a kádas fürdőszobába és a mellékhelyiségbe. A konyhából nyílik a már említett kis spájz is.
2 szoba az utcára néz, amelyeknek a padlói laminált padlóval burkoltak. A konyha és a két utcára néző szoba ablakának cseréjére 6 éve került sor. Az ablakokon szúnyogháló van és redőnyösek. A bejárati ajtót 3 éve cserélték. A harmadik szobában jelenleg padlószőnyeg van, itt nem cseréltek ablakot, amelynek fő oka, hogy ezt a szobát jelenleg tárolásra használták leginkább, jelenleg is ilyen funkcióval bír.

Az épület tetőteres, amely betonozott, így a tetőtér beépítésére alkalmas, ám eddig erre nem került sor de az emeleti feljáró helyét kialakították. Ennek befejezését már az új tulajdonos fantáziájára bízzák. A házon nyeregtető van, így 2 db ablak is kialakításra került az emeleten ezeket szintén kicserélték, műanyag ablakokra.

Az épületben lapradiátorok találhatóak, fűtésüket gázkazán és egy vegyestüzelésű kazán biztosítja. A fürdőszobában elhelyezett gázmelegítő biztosítja a melegvizet.

Az épületet 1982-ben stabil alapokra épült lábazatát terméskövek díszítik.

Kis udvarában több melléképület és kazánház található, állattartásra is lehetőséget nyújtanak a melléképületek, illetve jelenleg egy kis konyhakertet is művel a tulajdonos.

A házon felfedezhető a gondos és folyamatos karbantartás. Ajánlom a kisebb udvart, kertet szeretőknek, számukra ez az ingatlan megfelelő választás lehet!

Kérem keressen bármikor és megnézzük együtt az ingatlant!
Tisztelettel
Szabó Zsolt Győző
Városi Ingatlaniroda

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: földszint
  • Épület szint: 1. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024