Eladó, Miskolc, 4 szobásEladó, Miskolc, 4 szobásEladó, Miskolc, 4 szobásEladó, Miskolc, 4 szobásEladó, Miskolc, 4 szobásEladó, Miskolc, 4 szobásEladó, Miskolc, 4 szobásEladó, Miskolc, 4 szobásEladó, Miskolc, 4 szobásEladó, Miskolc, 4 szobásEladó, Miskolc, 4 szobásEladó, Miskolc, 4 szobásEladó, Miskolc, 4 szobásEladó, Miskolc, 4 szobásEladó, Miskolc, 4 szobásEladó, Miskolc, 4 szobásEladó, Miskolc, 4 szobásEladó, Miskolc, 4 szobásEladó, Miskolc, 4 szobásEladó, Miskolc, 4 szobásEladó, Miskolc, 4 szobásEladó, Miskolc, 4 szobásEladó, Miskolc, 4 szobásEladó, Miskolc, 4 szobásEladó, Miskolc, 4 szobásEladó, Miskolc, 4 szobásEladó, Miskolc, 4 szobás
Eladó, Miskolc, 4 szobás
41 900 000 Ft
287 E Ft/m2
  • 27 fotó
  • Térkép
Eladó, Miskolc, 4 szobás
Eladó, Miskolc, 4 szobás
41,9 M Ft
287 E Ft/m2
  • 27 fotó
  • Térkép
+36 70 388 5861
ReferensMiskei Tibor Zoltán
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó, Miskolc, 4 szobás

146 m2alapterület
4szoba
262 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Otthon? Nyaraló? Szálláshely ? DÖNTSE EL ÖN!

Kínálatunkban szerepel egy gyönyörű, álomszép völgyben található, Miskolc festői környezetében, a Bükk lábánál elhelyezkedő családi ház. Az ingatlan 146 nm alapterületű, 4 szobával és 2 fürdőszobával és 262 m2-es telekkel rendelkezik. A ház egyesíti a városi kényelmet és a vidéki nyugalom pozitívumait, így ideális otthont biztosít családoknak és vállalkozóknak egyaránt.

Az épület terméskőből készült, és jelenlegi állapota 2000-ben került megvalósításra. A tetőtérben még bruttó 66,22 nm terület beépítésre vár, melyet az új tulajdonos igényei szerint fejezhet be (a tervezett alaprajz mellékelve). Az utóbbi években frissült a fűtési rendszer, a házban vegyes tüzelésű kazán (fa/szén) és kombi gázkazán is megtalálható.

A ház és a környezet jellemzői:

- ablak alatt csörgedező hegyi patak
- friss hegyi levegő
- tiszta vizű kút az udvaron
- a kert végében a Bükk hegység fái
- nyugodt, biztonságos környezet (zsákutca, nincs átmenő forgalom)
- óvoda/bölcsőde a közelben
- helyi ABC a mindennapos bevásárláshoz
- városi tömegközlekedés

A ház elrendezése:
- 4 hálószoba
- 2 tágas előtér
- konyha
- 2 fürdőszoba
- 2 garázs (az egyik benti - közvetlen bejárattal a lakásba, a másik az udvar végén található)
- a hegybe nyúló sziklapince
- fúrt kút tiszta forrásvízzel (a víz iható, mindig be volt vizsgáltatva)
- udvar alapterületet cca. 100 nm (a végében lévő garázsépület alkalmas tetőterasz kialakítására)

AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!

Az ingatlan TÖKÉLETES választás gyermekes családoknak, akik nem szeretnének nekifutni egy építkezésnek, vagy befektetőnek aki a környék turisztikai adottságait ki szeretné használni! A biztonságos, nyugodt, családias környezet és a lehetőségekkel-teli ingatlan ideális otthont biztosít minden család számára! Infrastrukturálisan kiváló adottságokkal bír az ingatlan, abc, óvoda, buszmegálló mind néhány perc távolságra találhatóak.

Ha az ingatlan megvásárláshoz hitelre is szüksége lenne, irodánkban Magyarország összes bankjának ajánlataival várja bankfüggetlen pénzügyi szakértőnk, aki megtalálja Önnek a legjobb megoldást! Igény esetén, korrekt ügyvédi háttérrel segítjük az adás-vételt!

Amennyiben már elképzelte, hogy miként rendezné be az ingatlan, kérem hívjon, nézzük meg együtt!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024