Makó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladóMakó 5 szobás családi ház eladó
Makó 5 szobás családi ház eladó
49 900 000 Ft
255,9 E Ft/m2
  • 50 fotó
  • Térkép
Makó 5 szobás családi ház eladó
Makó 5 szobás családi ház eladó
49,9 M Ft
255,9 E Ft/m2
  • 50 fotó
  • Térkép
+36 70 388 6236
ReferensLipták Tibor István
Telefonálok

Eladó családi ház
Makó 5 szobás családi ház eladó

195 m2alapterület
5szoba
782 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Kedves Érdeklődő!
Szeretném bemutatni ezt a kivételes lehetőséget egy kétgenerációs, külön közműves ingatlant Csongrád-Csanád megyében, Makón az Iskola utcában.
Ez az ingatlan tökéletes választás azoknak, akik kényelmes, családi otthont keresnek, ahol az egész család kényelmesen elfér, és még a lehetőség is adott a közös életvitelre. A városközpont mindössze néhány percre található, így a hely kiváló a mindennapi kényelem és kikapcsolódás szempontjából.
Az ingatlan teljes hasznos lakóterülete 195 négyzetméter, amely két különálló házból áll.
Az első ház egy masszív téglaépület, amely 103 négyzetméteres alapterülettel büszkélkedhet, két szinten, mely egy ikerház fele. Az emeleten található 2 db kényelmes szoba, amelyek parkettával burkoltak, és a modern fürdőszoba, egy gardrób és a közlekedő, illetve a padlásfeljáró. Az alsó szinten egy szoba, egy praktikus konyha, kamra, gardrób, WC és kazánház található. A fűtést kombinált gázkazán és vegyestüzelésű kazán biztosítja, radiátorokon keresztül. A meleg-víz ellátás is a kombinált gázkazánon keresztül történik. A hűtést az emeleten klímaberendezéssel oldották meg.
A második ház, 92 négyzetméteres vegyesfalazatú épület. Két szobát, konyhát, étkezőt, fürdőszobát WC-t és előszobát találunk itt. A szobák és az étkező parkettával vannak burkolva, így kellemes környezetet teremtve a mindennapi élethez. A többi helyiség járólappal burkolt. A fűtést konvektorok biztosítják, és átfolyós gázvízmelegítő gondoskodik a melegvízről a konyhában és a fürdőszobában. Az épülethez tartozik az udvar felől megközelíthető praktikus pincetároló és annak előtere, ahonnan a ház padlásfeljárója is nyílik.
A két ház teljesen külön mért közművekkel rendelkezik, beleértve az elektromosságot, vizet, csatornát és gázt. Az elektromos hálózat rézkábellel szerelt, a tégla házban 3x16A. A vegyesfalazatú házban, 1x20A. A nyílászárók fából készültek mindkét épületben eredetiek, jó állapotúak, redőnnyel védettek.
Az udvaron található egy 1 férőhelyes garázs, valamint egy 35 négyzetméteres műhely radiátoros fűtéssel és vegyestüzelésű kazánnal. A kert rendezett és karbantartott, külön pihenőhellyel, ahol kellemes órákat tölthet családjával, barátaival.
Az ingatlanok osztatlan közös tulajdonú teleken helyezkednek el. Az ikerház egyik feléhez tartozó telek kerítéssel teljesen van elválasztva, így maximális magánéletet és kényelmet biztosít, nincs átjárás. Az ikerház padlása is elválasztásra került. Minderről használati megállapodás is készült.
Ez az ingatlan valóban kétgenerációs otthont kínál, amely minden igényt kielégít. Amennyiben élni kívánnak a CSOK lehetőségeivel még 2023-ban igénybe vehető.
Energetikai tanúsítvány: van
Energetikai besorolás: G
CO2 kibocsátás: F
Az ingatlant 90 napos határidővel költözhető, per és tehermentes.
Amennyiben további tájékoztatásra van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen válaszolunk minden kérdésére.
Keressen minket még ma!

Makóról bővebben itt:

Legyen tisztában pénzügyeivel, mielőtt elkötelezi magát! Ebben díjmentesen az Ön rendelkezésére áll bankfüggetlen hitelközvetítőnk.
Vevőinket profi és kedvező díjazású ügyvédi háttérrel is segítjük a szerződéskötés során.

Az ingatlanról rövid bemutató videó is készült. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézi, akkor a videó azonnal indítható a képgaléria elején. Ha egy másik weboldalon találta ezt a hirdetést, kérem, nyissa meg az Otthon Centrum weboldalát, kattintson a „Regisztrációs szám keresése” menü pontra, és írja be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: H475774 Itt meg tudja tekinteni az ingatlanról készült videót és még több képet, vagy írjon nekem, és szívesen elküldöm a felvételt, képeket.

#otthoncentrummako #ketgeneracioslakas #makoiingatlan #kethazegyarban #csaladiotthon #praktikusingatlan #kenyelmeselet #otthoncentrum #ingatlan #ingatlanmako #otthoncentrummako #eladohazmako #hitel #imobiliaremakoungaria #ingatlankozvetitomako #makoingatlankozvetito #makoingatlaniroda #oc #ocingatlan

Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024