Eladó 5 szobás családi ház LeányfaluEladó 5 szobás családi ház LeányfaluEladó 5 szobás családi ház LeányfaluEladó 5 szobás családi ház LeányfaluEladó 5 szobás családi ház LeányfaluEladó 5 szobás családi ház LeányfaluEladó 5 szobás családi ház LeányfaluEladó 5 szobás családi ház LeányfaluEladó 5 szobás családi ház LeányfaluEladó 5 szobás családi ház LeányfaluEladó 5 szobás családi ház LeányfaluEladó 5 szobás családi ház LeányfaluEladó 5 szobás családi ház LeányfaluEladó 5 szobás családi ház LeányfaluEladó 5 szobás családi ház LeányfaluEladó 5 szobás családi ház LeányfaluEladó 5 szobás családi ház LeányfaluEladó 5 szobás családi ház LeányfaluEladó 5 szobás családi ház LeányfaluEladó 5 szobás családi ház LeányfaluEladó 5 szobás családi ház LeányfaluEladó 5 szobás családi ház Leányfalu
Eladó 5 szobás családi ház Leányfalu
279 000 000 Ft
697,5 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
Eladó 5 szobás családi ház Leányfalu
Eladó 5 szobás családi ház Leányfalu
279 M Ft
697,5 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
+36 30 248 2730
ReferensBánáti Zoltán
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó 5 szobás családi ház Leányfalu

400 m2alapterület
5szoba
Felújított állapotú
2135 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Leányfalu Szentendréhez közel eső részén eladóvá vált egy minden igényt kielégítő családi ház.

Leányfalu a Dunakanyarban, a Visegrádi-hegység lábánál a Vöröskő, Nyerges-hegy és a Duna szentendrei ága között, a 11-es főút mellett, Budapesttől 27 kilométerre fekszik.
A mai napig sok ismert művész választja a települést nyaralója vagy akár állandó lakhelyének

A családi házat kiemeli a környéken található ingatlanok közül a praktikus, átgondolt, egyedi tervezése és elhelyezkedése.

A ház 2135 nm-es telken helyezkedik el, melynek alsó szakaszán egy családi ház és egy különálló vendégház található, a felső szakaszán pedig egy erdős terület mely 5.000 nm és kűlön megvásárolható 59.500.000-ft.

A szobából, konyhából és fürdőszobából álló jól elszeparált vendégház alkalmas a látogatók elszállásolására.

A főépületben élők kényelmét a nagy üvegfelületek, a felhasznált természetes anyagok és burkolatok, a kandalló, a szauna, a különböző tájolású teraszok és a tágas terekkel rendelkező kialakítás szolgálja. A földszinti nagy teraszokhoz kapcsolódik egy napelemes fűtéssel rendelkező, feszített víztükrű medence.

Ajánlom olyan családoknak, akik a főváros közelségében de csendes, nyugodt, békés környezetben a Duna-parttól pár száz méterre szeretnének élni, elérhető távolságra Szentendrétől és Budapesttől.

Díjmentes hitel ügyintézést és bank semleges pénzügyi tanácsadást biztosítunk minden érdeklődőnk számára, abban az esetben is ha nem nálunk vásárol.

Amennyiben jelenlegi ingatlana értékesítésében is segítségére lehetek kérem, forduljon hozzám bizalommal!

I.ár: 279000000 Ft
T: + 36/

Referencia szám: HZ513798

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021