Tegyen árajánlatot
Családi ház eladó Kiskunlacháza, 95 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kiskunlacháza, 95 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kiskunlacháza, 95 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kiskunlacháza, 95 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kiskunlacháza, 95 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kiskunlacháza, 95 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kiskunlacháza, 95 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kiskunlacháza, 95 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kiskunlacháza, 95 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kiskunlacháza, 95 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kiskunlacháza, 95 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kiskunlacháza, 95 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kiskunlacháza, 95 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kiskunlacháza, 95 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kiskunlacháza, 95 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kiskunlacháza, 95 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kiskunlacháza, 95 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kiskunlacháza, 95 négyzetméteres
Tegyen árajánlatot
Családi ház eladó Kiskunlacháza, 95 négyzetméteres
68 900 000 Ft
725,3 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Családi ház eladó Kiskunlacháza, 95 négyzetméteres
Családi ház eladó Kiskunlacháza, 95 négyzetméteres
68,9 M Ft
725,3 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 70 904 7335
ReferensBelák Ilona Kinga
Telefonálok

Eladó családi ház
Családi ház eladó Kiskunlacháza, 95 négyzetméteres

95 m2alapterület
4szoba
Újszerű állapotú
1439 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Budapesttől alig egy órás autótávolságra helyezkedik el Kiskunlacháza.

Itt szeretném figyelmébe ajánlani az alábbi családi házat. A ház, amelyről szó van nem csupán felújított, hanem a szó szoros értelmében teljesen új házzá épült.

A tetőtől a szuterénig, csak főfalak maradtak meg. A főépületen kívül a telken helyett kapott egy 40 nm garázs (szerelő aknával rendelkezik), és további melléképületek, melyek kiválóan töltik be tároló szerepüket.

Az ingatlan masszív beton alapra épült a 70’s évek vége felé, 1979-ben B 30’s téglából, beton födémmel rendelkezik. Jelenleg kétszint van használatban, de igény esetén a tetőtér teljesmértékben beépíthető, így növelve a jelenlegi 70+ 25 nm lakóteret.

Na, de lépjünk beljebb! Fedett teraszról, illetve, ha igény esetén valaki télikertként is használhatja, a növényei biztosan hálásak lesznek érte!
Előszobába érkezünk innen a tágas és világos, jó elrendezésű konyhába, étkezőbe. Tovább haladva a nappaliba jutunk. További helyiségeket közlekedőn keresztül érjük el, mint pl. a vendégszobát, gardróbot vagy kamrát és fürdőszobát. Az ingatlan alagsorában kialakításra került további két hálószoba és tárolásra alkalmas helyiségek. Ugyancsak a gépház is itt kapott helyett.

Az 1439 nm területű telek szépen és gondosan rendben tartott, jut hely a kutyusnak játszani- futni, a gyerekek külön kialakított játszórész, és nem feledkeztek meg a konyhakerti zöldségekről és a gyümölcsfákról sem. Mindezek öntözésében segítséget nyújt a fúrt kút. A ház előtt lévő előkert dísze a kerti tó, mely nappal és este is szép látványt nyújt az ott tartózkodóknak.

Az ingatlan klimatizált (hűtő-fűtő klíma), két féle kazán biztosítja a meleget, mely padlófűtésre és radiátorokra kötve üzemelnek. Ipari áram van ingatlanon belül. És természetesen mivel minden új, ezért a készülékek, mint pl.: Klíma, kazánok, konyhai beépített gépek… garanciálisak.

A házon kívül-belül, alul-felül minden új. A felújítási munkálatok az utóbbi 3-4 évben kezdődtek és mostanra fejeződött be. A teljesen új tetőt kapott, új gépészet, vezetékek, burkolatok, nyílászárók, szigetelés- szín, kert rendezés….
A teljeség igénye nélkül. Amennyiben Bp.-hez közel mégis kertvárosias környezetben, élhető terekkel rendelkező családi házat szeretne a környéken, akkor ezt mindenképp látnia kell! Jöjjön és nézzük meg együtt!!

További kérdés esetén állok rendelkezésére.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024