Eladó, Kiskunfélegyháza, 2 szobás
Eladó, Kiskunfélegyháza, 2 szobás
7 000 000 Ft
94,6 E Ft/m2
 • 1 fotó
 • Térkép
7 M Ft
94,6 E Ft/m2
 • 1 fotó
 • Térkép
+36 30 628 6007
ReferensArveresnet.hu
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Eladó, Kiskunfélegyháza, 2 szobás

74 m2alapterület
2szoba
állapotú
705 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Szobák száma: 2szoba Alapterülete: 74 m2 Telekterülete: 705 m2 Állapota: átlagosBecsült érték: 7.000.000 Ft
Minimál ára: 7.000.000 Ft

AZ INGATLAN VÉGREHAJTÁS MIATT KERÜL ELADÁSRA!

Kivett gazdasági épület, udvar megnevezésű ingatlan. Területe 705 m2. Tulajdonforma: személyi. Fekvése: belterület. Közművesítettsége: vezetékes víz, villany, gáz. Épület jellemzői: Ingatlan jellege: lakóház. Szintszám: földszintes. Alapterülete: 74 m2. Kora: 26 év.Alapozása: beton. Falazata: tégla. Tető szerkezete: magastető. Tető anyaga: cserép. Tetőtér: nem beépített. Pince: nincs. Helyiségek: 2 szoba, 1 konyha, 1 fürdőszoba, 1 közlekedő, 1 spejz 1 WC, 1 egyéb. Padozat: szobákban szőnyegpadló, beton; egyéb helyiségekben lapburkolat. Fűtési mód: hagyományos, központi. Épület állapot: felújítandó.

Az ingatlannal és az árveréssel kapcsolatos részletes információkhoz pl. megtekinthetőségről, a vásárlás folyamatáról honlapunkon a (arveresnet pont hu) keresztül juthat, kérjük keresse fel weboldalunkat.

Tájékoztatjuk, hogy az ingatlant nem tőlünk lehet megvásárolni, mivel irodánk csak az ingatlanok címének kiadásával foglalkozik.

Amennyiben a vásárlás mellett dönt, akkor az ingatlan megtekintésével és vásárlási szándékával kapcsolatban, az árveréssel megbízott végrehajtót kell felkeresnie.

Weboldalunk segítségével lekérheti az ingatlan adatlapját, ami tartalmazza az ingatlan pontos címét, az eladó (azaz a végrehajtó) elérhetőségeit, valamint az ingatlanról a rendelkezésünkre álló fotókat.

Kérjük, kérdéseiket az (info kukac arveresnet pont hu) email címre küldjék.

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
  Hirdetés
  © 2020