Eladó családi ház, Kemecse, 3 szobásEladó családi ház, Kemecse, 3 szobásEladó családi ház, Kemecse, 3 szobásEladó családi ház, Kemecse, 3 szobásEladó családi ház, Kemecse, 3 szobásEladó családi ház, Kemecse, 3 szobásEladó családi ház, Kemecse, 3 szobásEladó családi ház, Kemecse, 3 szobásEladó családi ház, Kemecse, 3 szobásEladó családi ház, Kemecse, 3 szobásEladó családi ház, Kemecse, 3 szobásEladó családi ház, Kemecse, 3 szobásEladó családi ház, Kemecse, 3 szobásEladó családi ház, Kemecse, 3 szobásEladó családi ház, Kemecse, 3 szobásEladó családi ház, Kemecse, 3 szobásEladó családi ház, Kemecse, 3 szobásEladó családi ház, Kemecse, 3 szobásEladó családi ház, Kemecse, 3 szobásEladó családi ház, Kemecse, 3 szobásEladó családi ház, Kemecse, 3 szobásEladó családi ház, Kemecse, 3 szobásEladó családi ház, Kemecse, 3 szobásEladó családi ház, Kemecse, 3 szobás
Eladó családi ház, Kemecse, 3 szobás
21 800 000 Ft
207,6 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház, Kemecse, 3 szobás
Eladó családi ház, Kemecse, 3 szobás
21,8 M Ft
207,6 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
+36 70 365 4824
ReferensDr.Makkos
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Kemecse, 3 szobás

105 m2alapterület
3szoba
Felújított állapotú
3600 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Kemecse egyik legjobb utcájában csendes, nyugodt környezetben, aszfaltos úton eladó egy 105 m2-es családi ház!
Nyílászárói műanyagok, szúnyoghálóval és reluxával felszereltek, valamint a beltéri ajtók cseréje is megtörtént.
Az ingatlan 2018-ban teljes belső felújításon esett át.
Az elektromos hálózat teljesen új, úgy lett kialakítva, hogy később a háromfázis és egy napelemes rendszer bekötése is lehetséges, normál és vezérelt (éjszakai) mérővel.
Minden helyiség hidegburkolattal lett ellátva.
A fűtést mindenhol padlófűtés biztosítja 6 szobatermosztáttal.
Így a három szoba, a két fürdőszoba és a nappali hőmérséklete külön - külön szabályozható. A gázszámla 24 fokos szobahőmérsékleten kb. 220.000-/év.
A telken fúrtt kút és kerti csap is található.
A vezetékes vízről kialakított kerti csapra alvízmérő lett felszerelve így az ezen elhasznált vízre csatornadíjat nem kell fizetni.

A telek 3600 m2-es, összközműves (villany, víz, gáz, szennyvíz csatorna, vezetékes internet és telefon, csapadékvíz elvezetés).

A bejárati ajtón belépve egy tágas előszobába érkezünk. Majd jobbra található a konyha (az itt található bútor és berendezések akár az új tulajdonos birtokában is maradhatnak) étkező nappali és balra az egyik fürdőszoba. A fürdőszobában egy sarokkád, egy beépített mosdó, egy beépített WC és egy mosógép csatlakozási lehetőség is van. Tovább haladva következik egy nagyobb és egy kisebb szoba. Aztán némi szinteltolással egy újabb közlekedőbe lépünk ahonnan a háztartási helyiségbe, a teraszra és a harmadik szobába juthatunk. A háztartási helyiségben található a kondenzációs gázkazán indirekt tárolóval (elektromos árammal és gázzal is tud melegvizet készíteni), a mosógép, szárítógép, egy mosdó kagyló és egy WC. Ebből a helyiségből nyílik a spájz. A harmadik szobához tartozik egy fürdőszoba ahol mosdó, zuhanyzó és WC van.

A terasz egyenlőre fedetlen és burkolattal sincs ellátva, de található egy hideg-melegvizes beépített nagykonyhai mosogató.

A tetőszerkezet felújításra szorul, ez az új tulajdonos igényeinek megfelelően alakítható.

A parkolás az udvarban megoldott (akár több gépkocsi), ahová a bejutás egy elektromos kapun keresztül biztosított.

A házzal egybeépített két tároló további bővítési lehetőséget biztosít. A tárolók felé a hideg-melegvizes és a fűtés csatlakozási pontok elő lettek készítve.
Az udvaron található még egy nyári konyha, gyermekhinta, csúszda, homokozó, bográcsozó hely.

Ha szeretne egy nyugodt környéken élni, kérem hívjon bizalommal!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021