Kazincbarcika eladó családi ház a Tardonai útonKazincbarcika eladó családi ház a Tardonai útonKazincbarcika eladó családi ház a Tardonai útonKazincbarcika eladó családi ház a Tardonai útonKazincbarcika eladó családi ház a Tardonai útonKazincbarcika eladó családi ház a Tardonai útonKazincbarcika eladó családi ház a Tardonai útonKazincbarcika eladó családi ház a Tardonai útonKazincbarcika eladó családi ház a Tardonai útonKazincbarcika eladó családi ház a Tardonai útonKazincbarcika eladó családi ház a Tardonai útonKazincbarcika eladó családi ház a Tardonai útonKazincbarcika eladó családi ház a Tardonai útonKazincbarcika eladó családi ház a Tardonai útonKazincbarcika eladó családi ház a Tardonai útonKazincbarcika eladó családi ház a Tardonai útonKazincbarcika eladó családi ház a Tardonai útonKazincbarcika eladó családi ház a Tardonai útonKazincbarcika eladó családi ház a Tardonai útonKazincbarcika eladó családi ház a Tardonai útonKazincbarcika eladó családi ház a Tardonai útonKazincbarcika eladó családi ház a Tardonai útonKazincbarcika eladó családi ház a Tardonai útonKazincbarcika eladó családi ház a Tardonai útonKazincbarcika eladó családi ház a Tardonai úton
Kazincbarcika eladó családi ház a Tardonai úton
19 990 000 Ft
249,9 E Ft/m2
  • 25 fotó
  • Térkép
Kazincbarcika eladó családi ház a Tardonai úton
Kazincbarcika eladó családi ház a Tardonai úton
20 M Ft
249,9 E Ft/m2
  • 25 fotó
  • Térkép
+36 70 393 4954
ReferensCzugh P
Telefonálok

Eladó családi ház
Kazincbarcika eladó családi ház a Tardonai úton

80 m2alapterület
3 és fél szoba
állapotú
1100 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Kazincbarcikán, a Tardonai úton eladó egy 3+fél szobás, 80 nm-es családi ház, az udvaron külön lakrésszé alakított nyárikonyhával , 1100 m2 telken.
Az ingatlan 1960-as építésű, de 2012-ben részben felújított. A felújítás során redőnnyel ellátott műanyag nyílászárókat, valamint fa bejárati ajtót kapott a lakóház. A fűtést egy ARISTON kombi cirkó gázkazán látja el. Alternatív lehetőségként egy kandalló is rásegít a fűtésre. Kicserélésre került a víz és a villamos hálózat. A szobák különállóak, saját bejárattal rendelkeznek. A konyha, kamra és egy szoba nem lett felújítva. A nyári konyha látja el jelen állapotban a főzés és étkezés lehetőségét. Ez a helyiség műanyag nyílászárókkal ellátott, valamint a fűtését gázkonvektorokkal oldották meg.
A vételár tartalmazza a korábban megvásárolt és udvaron levő 300 nm-re elegendő CREATON tetőcserepet és kupákat a záróelemekkel együtt. Az udvaron a nyári konyhán kívül állat tartására alkalmas melléképület és szerszámos is megtalálható, valamint egy 11 gyűrűs ásott kút. A melléképületek a térképszelvényen szerepelnek.
Kulturált a lakóközösség.Buszmegálló a közelben.
Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek közül segítünk kiválasztani céljainak és lehetőségeinek leginkább megfelelőt. Jogosultság esetén vegyen igénybe kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához állami támogatást biztosító terméket: Otthonteremtési kamattámogatott lakáshitelt, Lakásépítési támogatást (CSOK, BABAVÁRÓ HITEL). A tájékoztatás nem teljes körű. A pénzügyi konstrukciók részletes leírását a Bank aktuális üzletszabályzatai és hirdetményei tartalmazzák. M230829

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023